Laatste nieuws (3 dagen)

 

 14-11-2019 

Cobbaut: "Dit voelt als eerste schooldag"

Cobbaut:

INTERVIEWS Elias Cobbaut beleeft zijn eerste dagen bij de 'grote' Rode Duivels. Tijdens het EK voor U21 overtuigde hij Roberto Martinez en vijf maanden later haalt de Spanjaard hem erbij. "Ik had dit echt niet zien aankomen", vertelt Cobbaut bij Sporza. "Ik ga ervan genieten, of ik nu speel of niet." Lees verder » 13-11-2019 

Dimata revalideert verder op Neerpede

Dimata revalideert verder op Neerpede

BLESSURES - ANDERE Landry Dimata revalideerde de laatste maanden in het buitenland. Maar sinds kort is hij weer aanwezig op Neerpede. Thomas Didillon deelde op zijn Instagram-account een filmpje van Dimata in het binnenzwembad met de tekst: "Guess who's back". Een terugkeer op het veld is nog niet voor meteen. Lees verder » 12-11-2019 

Delcroix vervoegt jonge Duivels

Delcroix vervoegt jonge Duivels

JEUGD Bondscoach Johan Walem heeft Hannes Delcroix bij de selectie van de Belgische U21 gehaald. De verdediger, door Anderlecht dit seizoen uitgeleend aan RKC, vervangt de geblesseerde Sebastiaan Bornauw.  Lees verder »

Trebel werkt hard aan revalidatie

Trebel werkt hard aan revalidatie

BLESSURES Frank Vercauteren rekent op Adrien Trebel en hoopt hem na de interlandbreak te kunnen recupereren. Alleen valt het af te wachten of dat haalbaar is. Ondertussen werkt de Fransman wel hard aan zijn revalidatie. Elke dag is hij te vinden bij Move to Cure.  Lees verder »

Chadli meldt zich in Tubeke

Chadli meldt zich in Tubeke

ANDERE Even waren er twijfels of Nacer Chadli de interlands met de Rode Duivels zou halen. Vrijdag moest hij vervangen worden met last aan de kuit. Maar een weekend rust heeft deugd gedaan en Chadli meldt zich vandaag gewoon aan in Tubeke bij de nationale ploeg.  Lees verder »