Laatste nieuws (3 dagen)

 

 19-01-2019 

Hip hip hoera RSCASkater !

Hip hip hoera RSCASkater !

ANDERE Vandaag is het de verjaardag van ons webteamlid RSCASkater. Al enkele jaren verzorgt hij de Duitse sectie van onze website. De artikels die hij in de loop der jaren vertaalde zijn niet meer te tellen. Bedankt voor al je werk en inzet Michaël !! Alles gute zum geburtstag !!! Lees verder »

Kayembe als vervanger van Trebel ?

Kayembe als vervanger van Trebel ?

ANDERE Adrien Trebel is nog out, vraag is wie zijn plaats kan innemen. Peter Zulj kwam pas gisterenavond terug aan in België. Nog een optie is Edo Kayembe, die een goede indruk naliet op winterstage. De kans bestaat ook dat Ivan Obradovic terug zijn opwachting maakt in de basis.  Lees verder »

Bornauw uit voor AA Gent

Bornauw uit voor AA Gent

BLESSURES Sebastiaan Bornauw moet de wedstrijd tegen AA Gent aan zich laten voorbij gaan. De verdediger heeft nog steeds last van een knieblessure. Daardoor zat hij ook al bijne de hele winterstage aan de kant.  Lees verder » 18-01-2019 

"Er zit kwaliteit in deze ploeg"

INTERVIEWS Frank Arnesen liet al uitschijnen dat er niet te veel versterkingen niet meer moeten verwacht worden. Hoe ziet coach Fred Rutten dat ? Heeft hij voldoende kwaliteit om de competitie te hervatten of heeft hij er nog graag een extra aanvaller bij ? Lees verder »

Zulj traint morgen eerste keer mee

Zulj traint morgen eerste keer mee

INTERVIEWS Peter Zulj zette woensdag zijn handtekening onder een contract en vertrok diezelfde avond nog terug naar Oostenrijk. Gisteren werd hij daar nog gehuldigd, vanavond komt hij terug aan in België.Morgen traint hij voor een eerste keer mee met de groep. Het is dus afwachten of hij zondag al kan meespelen.  Lees verder »


Galatasaray weigert bod op Akgün

Galatasaray weigert bod op Akgün

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht bracht de voorbije dagen een bod van drie miljoen euro uit op de 18-jarige Yunus Akgün. Galatasaray heeft dat bod nu naast zich neergelegd. De Turken zijn er zich van bewust dat nog andere topclubs de jonge flankaanvaller in het vizier hebben.  Lees verder »

Turkse clubs vangen bot voor Bakkali

Turkse clubs vangen bot voor Bakkali

TRANSFERS Vanuit Turkije werd er bij Anderlecht geïnformeerd naar de transfermogelijkheden van Zakaria Bakkali. Paars-wit liet evenwel weten dat de flankaanvaller niet mag vertrekken. Fred Rutten kent Bakkali van bij PSV en wil hem opnieuw naar zijn beste niveau brengen.  Lees verder »


 17-01-2019 

Eerste wedstrijd-persconferentie van Rutten

Eerste wedstrijd-persconferentie van Rutten

ANDERE De meeste onder ons zijn al een tijdje aan het aftellen. Zondag herneemt de Jupiler Pro League voor RSC Anderlecht tegen AA Gent. Fred Rutten geeft morgen dan ook zijn eerste persconferentie naar aanleiding van een competitiewedstrijd om 13u30. Lees verder »

"Het beweegt" rond Morioka

TRANSFERS De volgende vertrekkers die genoemd worden bij RSC Anderlecht zijn Ivan Santini en Ryota Morioka. Voor de eerste is er veel interesse maar niets concreets, zegt Michaël Verschueren. Ook rond Ryota Morioka "beweegt het". Lees verder »

Zulj zat bijna in Italië

Zulj zat bijna in Italië

INTERVIEWS Peter Zulj stond al sinds een aantal maanden op de radar bij RSC Anderlecht. Toch liep het nog bijna mis. Michaël Verschueren onderschepte de Oostenrijker toen hij op weg was naar Italië voor zijn medische testen.  Lees verder »

Devroe aan de slag als makelaar?

Devroe aan de slag als makelaar?

ANDERE Luc Devroe kan als hij wil meteen weer aan de slag in de voetbalwereld. Patrick De Koster, manager van ondermeer Kevin De Bruyne, heeft Devroe al meerdere malen de job van voetbalmakelaar aangeboden. Of Devroe daar effectief op zal ingaan valt nog af te wachten.  Lees verder »

Portret: Peter Zulj

Portret: Peter Zulj

OPINIES Peter Zulj is de eerste echte inkomende transfer van deze winter. Omdat er de afgelopen dagen en uren al heel wat onwaarheden en ongenuanceerde info over de middenvelder naar buiten zijn gekomen, ging Anderlecht-online wat dieper graven. Een portret van 'de beste speler van Oostenrijk’ en de rol die hij kan gaan spelen bij de grootste club van België.  
  Lees verder »

Hans Vanaken wint Gouden Schoen

Hans Vanaken wint Gouden Schoen

ANDERE Hans Vanaken heeft woensdagavond de Gouden Schoen gewonnen. De middenvelder van Club Brugge haalde het voor Mehdi Carcela en Alejandro Pozuelo. Voor het eerst in zestig jaar haalde geen enkele speler van Anderlecht de top tien. Adrien Trebel eindigde met vier punten op een gedeelde elfde plek.  Lees verder »