Laatste nieuws (3 dagen)

 

 20-02-2018 

Matazo weigert contract bij Anderlecht

Matazo weigert contract bij Anderlecht

JEUGD - TRANSFERS Eliot Matazo, één van de grooste talenten die er bij Anderlecht rondloopt, heeft het contract voorstel dat Anderlecht hem deed naast zich neergelegd. Op 15 februari vierde Matazo zijn 16e verjaardag en mocht hij een profcontract tekenen, maar dat zal dus niet bij Anderlecht gebeuren. Lees verder »

Coucke speelt het fair in dossier-Milic

Coucke speelt het fair in dossier-Milic

TRANSFERS Tot zijn laatste dag bij Oostende blijft Marc Coucke het beste doen voor de kustploeg. De toekomstige voorzitter van Anderlecht heeft samen met Antonio Milic beslist om de eenzijdige optie om zijn contract te verlengen tot 2019 te lichten. Opmerkelijk, want velen gingen ervan uit dat Milic in juni naar Anderlecht zou komen. Lees verder » 19-02-2018 

Het DNA van RSCA !

Het DNA van RSCA !

WEBSITE De malaise bij paars-wit blijft verder duren na een nieuwe nederlaag tegen STVV. Zo is onze fiere Brusselse club aan zijn slechtste periode in 20 jaar bezig. De oorzaken van de crisis werden vorige week reeds uitvoering besproken. Lees verder »

Visser fluit Anderlecht - Moeskroen

Visser fluit Anderlecht - Moeskroen

ANDERE Zondag ontvangt RSC Anderlecht de nummer 13 in de stand, Excelsior Moeskroen. Het wordt trouwens de eerste wedstrijd van kersvers voorzitter Marc Coucke, iets waar vele supporters al een tijdje naar uitkijken. Lawrence Visser zal deze wedstrijd in goede banen leiden.  Lees verder »

Selectie U21: Lokeren - Anderlecht

Selectie U21: Lokeren - Anderlecht

JEUGD De U21 van Anderlecht spelen vanavond hun vijfde wedstrijd van de play-offs op bezoek bij Lokeren. Van de A-kern maakt er niemand mee de trip naar het Waasland. Wel erbij zijn Mohammed Dauda en Alexis Saelemaekers, die vrijdag tegen STVV mochten invallen. Lees verder »


Extra dagje verlof na nederlaag tegen STVV

Extra dagje verlof na nederlaag tegen STVV

TRANSFERS Na een periode van slaan, is Hein Vanhaezebrouck nu aan het zalven. Na de nederlaag tegen STVV klonken er geen harde woorden aan het adres van zijn spelers. Bovendien schrapte hij de uitlooptraining van zaterdagochtend en gunde hij zijn jongens een extra dagje verlof. Lees verder »

Heerlijk doelpunt Stanciu bij debuut (video)

Heerlijk doelpunt Stanciu bij debuut (video)

ANDERE Nicolae Stanciu kende een droomdebuut bij zijn nieuwe club Sparta Praag. Na nog geen vijf minuten opende de Roemeen de score met een heerlijke knal vanop afstand. De oud-Anderlecht-speler nam een slecht ontzette voorzet meteen op de slof en trapte hard in de linkerbenedenhoek. Lees verder »


 18-02-2018 

Vancamp opnieuw trefzeker

Vancamp opnieuw trefzeker

ANDERE Jorn Vancamp blijft teren op een hoogvorm. Ook vanmiddag kon hij scoren, al zijn vierde doelpunt in vijf wedstrijden. Tegen Utrecht mocht de Anderlecht-huurling invallen na 74 minuten. Het stond toen 0-3 voor de bezoekers. In de 83e minuut scoorde hij de eerredder voor Roda. In de slotfase werd het nog 1-4. Lees verder »