Laatste nieuws (3 dagen)

 

 20-04-2021 

 19-04-2021 

Ait El Hadj: "Het is nog niet gedaan"

Ait El Hadj:

INTERVIEWS RSC Anderlecht sluit het reguliere seizoen op de derde plaats. Anouar Ait El Hadj zijn prestaties waren wat minder maar niet onrustwekkend. Het was duidelijk dat er toch wat nervositeit in de ploeg was gekropen. Maar de winst is alles wat telt nu. Lees verder »

"Geprobeerd voor drie dagen vakantie"

INTERVIEWS Vincent Kompany geeft zijn troepen twee dagen vakantie, vanaf woensdag worden ze opnieuw op de club verwacht om zich voor te bereiden op de Champions Play Offs. Albert Sambi Lokonga probeerde er drie dagen van te maken maar kreeg een njet van de coach.  Lees verder »

Verbeke: "Moeten nu voluit gaan"

Verbeke:

INTERVIEWS Sportief manager Peter Verbeke heeft op zijn kantoor een kader hangen met daarin een krantenartikel met als titel 'Play-off 1 is nu al weg'. Hij deelde het gisteren op zijn Instagram-account, een statement na de 12 op 12. En nu voluit voor de tweede plek.  Lees verder »


 18-04-2021 

Ranking Champions Play-off

Ranking Champions Play-off

ANDERE RSC Anderlecht gaat de Champions Play-off in met 29 punten en staat op de derde plek. Club Brugge staat aan de leiding met 38 punten. Tussen de nummers 2, 3 en 4 is er amper altijd een puntje verschil. Antwerp heeft 30 punten, Genk staat op de vierde plaats met 28 punten.  Lees verder »

Verschaeren brengt de verlossing

Verschaeren brengt de verlossing

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft een zuinige, maar verdiende zege behaald in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. STVV hield lang stand, maar na rust begon het achteraan wat te kraken. Verschaeren, die voor rust nog een grote kans miste, trapte Anderlecht op voorsprong. Met deze zege eindigt Anderlecht nog zelfs op de derde plaats na de nederlaag van Genk gisteren in Antwerp. Lees verder »

Voorbeschouwing: STVV - Anderlecht

Voorbeschouwing: STVV - Anderlecht

WEDSTRIJDEN Vanavond kennen we de ontknoping van de reguliere competitie. Anderlecht gaat in Sint-Truiden op zoek naar het o zo begeerde ticket voor de Champions Play-Offs (vroegere Play-Off 1). Het heeft genoeg aan een gelijkspel om zeker te zijn. Als Oostende niet wint, mag het zelfs verliezen. Lees verder »