Laatste nieuws (3 dagen)

 

 18-09-2021 

Kompany: "Focus op eigen prestaties"

Kompany:

INTERVIEWS Vincent Kompany was uiteraard tevreden met de 7-2 winst tegen KV Mechelen, "maar we hebben een objectieve analyse gemaakt zoals steeds. Ik heb geen enkele keer de spelers eraan moeten herinneren dat ze zich moeten focussen op de komende match."  Lees verder »

1300 fans mee naar Standard

1300 fans mee naar Standard

WEDSTRIJDEN Zondag zullen er 1300 paars-witte fans plaatsnemen op de tribunes in Luik. Het gaat om de eerste Clasico met publiek sinds de stilgelegde partij van april 2019. De match werd toen gestaakt omwille van het afsteken en gooien van rookbommen.  Lees verder »


 17-09-2021 

Verjaardag webteamleden

Verjaardag webteamleden

WEBSITE Vandaag vieren we de verjaardagen van Macuz (Maricruz) en Lajoya (Kelly). Beide zijn al jaren actief voor Anderlecht-online voor de Spaanse en Engelse sectie van de site. Bedankt voor jullie inzet en gelukkige verjaardag!  Lees verder »


Murillo: "Ik word elke dag beter"

Murillo:

INTERVIEWS Amir Murillo speelde een degelijke partij tegen KV Mechelen en scoorde zelfs. De Panamees lijkt elke wedstrijd beter te worden: "De voorbereiding was ingewikkeld", klinkt het. Murillo verbleef tijdens de zomer een lange tijd in Panama en speelde met het nationale team. Aan de Gold Cup zelf kon hij niet deelnemer wegens Covid-19. "Dat was extra pijnlijk voor Amir", aldus zijn entourage. Lees verder »

Haalt Benito Raman de topper tegen Standard?

Haalt Benito Raman de topper tegen Standard?

WEDSTRIJDEN Het lijkt erop dat Benito Raman klaar geraakt voor de clash met Standard. De aanvaller trainde gisteren gewoon mee, maar het blijft afwachten tot aan de persconferentie van Vincent Kompany om bevestiging te krijgen. Raman werd in de partij tegen Mechelen vervangen van een 50-tal minuten met lichte hinder aan de kuit.  Lees verder »

Jeugdploegen aan de slag tegen AA Gent

Jeugdploegen aan de slag tegen AA Gent

JEUGD Na de topper tegen Racing Genk, wacht de volgende lastige opdracht voor de jeugdploegen. De speeldag zal opnieuw niet volledig afgewerkt worden aangezien verschillende spelers van de U16 aan de slag zijn met de nationale ploeg. De wedstrijd van de U16 is dus uitgesteld. De andere wedstrijden worden in Gent en Neerpede afgewerkt. Lees verder »

Kandidaat als assistent: Will Still

Kandidaat als assistent: Will Still

ANDERE Het vertrek van twee assistenten van Vincent Kompany zou binnenkort opgevangen moeten worden. Volgens La Dernière Heure, zou Anderlecht denken aan Will Still, ex-coach van Beerschot en momenteel als T2 aan de slag in Reims. Still ontving reeds een aanbod als T2 toen Vercauteren nog hoofdcoach was, maar wees die toen af. Lees verder » 16-09-2021 

U16 winnen oefenwedstrijd tegen Moeskroen

U16 winnen oefenwedstrijd tegen Moeskroen

JEUGD De U16 spelen dit weekend interlands waardoor de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent niet doorgaat dit weekend. Nassim Azaouzi, Kais Barry, Rayane Bounida, Ethan Butera, Aurelio Leo Virisario, Lilian Vergeylen en Ludovick Wola-Wetshay hebben de jonge Duivels reeds vervoegd in Tubeke. Lees verder »

Vijf RSCA-speelsters bij Red Flames; wedstrijden op RTBF

Vijf RSCA-speelsters bij Red Flames; wedstrijden op RTBF

DAMES De Red Flames zitten volop in de kwalificatieronde voor de wereldbeker van 2023. Deze vrijdag, om 19u, staat een wedstrijd tegen Polen op het programma; op 21 september ontvangt België Albanië om 20u30. Justine Odeurs, Laura Deloose, Charlotte Tison, Sarah Wijnants en Tessa Wullaert zijn de Anderlechtspeelsters in de selectie. Alle kwalificatiewedstrijden zijn trouwens rechtstreeks te volgen op RTBF. Lees verder »