Laatste nieuws (3 dagen)

 

 24-05-2022 

Anderlecht past voor nieuwe uitleenbeurt Vlap

Anderlecht past voor nieuwe uitleenbeurt Vlap

TRANSFERS Anderlecht is momenteel niet bereid om Michel Vlap ook volgend seizoen te verhuren aan Twente. De Tukkers willen Vlap graag houden, maar ontbreken de financiële middelen om hem te kopen. Dus wilden ze hem opnieuw huren, maar daar gaat Anderlecht niet in mee. Dat meldt de Nederlandse krant Tubantia. Lees verder »

Hopen dat rust voldoende is

Hopen dat rust voldoende is

BLESSURES Sergio Gomez sukkelt nog steeds met een schaambeenblessure die hij opliep op Kortrijk. Even was er sprake van een operatie maar de Spanjaard hoopt dat het zover niet zal komen en dat het voldoende is om te rusten.  Lees verder »


 23-05-2022 

EK U17: Agyei opnieuw goed voor assist

EK U17: Agyei opnieuw goed voor assist

JEUGD De Belgische U17 hebben vanmiddag met 3-1 gewonnen tegen Turkije op het EK. Anderlecht-speler Enock Agyei gaf hij de assist voor de 2-0. Ondanks de zege zit het EK erop voor België. Het eindigt als derde in de groep met een punt minder dan Servië. Lees verder »


"Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken"

Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken

JEUGD Begin deze maand vierde hij zijn 16e verjaardag, gisteren debuteerde hij in het eerste elftal van Anderlecht met heel veel flair. De eerste minuten van Julian Duranville op het hoogste niveau gingen niet onopgemerkt voorbij. Jeugdcoördinator Jean Kindermans keek bewonderend toe. "Hij heeft onmiddellijk zijn visitekaartje afgegeven." Lees verder »

Arnstad verlengt contract bij Anderlecht

Arnstad verlengt contract bij Anderlecht

TRANSFERS De deal is rond: Kristian Arnstad heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd. De 18-jarige Noor, die nog vastlag tot medio volgend jaar, heeft zijn overeenkomst met twee jaar verlengd tot midden 2025. "Kristian begrijpt dat deze club de perfecte plek is om zijn potentieel te realiseren.” Lees verder »

Kompany spuit mist over zijn toekomst

Kompany spuit mist over zijn toekomst

TRANSFERS Is Vincent Kompany volgend seizoen nog coach van Anderlecht? Toen hij na de wedstrijd tegen Club Brugge hierover vragen kreeg, antwoordde hij alvast niet met 'ja'. Hij ontweek de vraag. "Ik heb nog een contract voor twee jaar en ga samenzitten met het bestuur", zo klonk het. Lees verder »


Kouamé: "Liefst zou ik blijven"

Kouamé: Liefst zou ik blijven

TRANSFERS Christian Kouamé speelde tegen Club Brugge zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht. Nochtans zou de Ivoriaanse spits erg graag blijven. "Waar mijn toekomst ligt, weet ik niet. Maar als ik zelf mag kiezen, blijf ik het liefst bij Anderlecht." Lees verder »

Operatie dreigt voor Gomez

Operatie dreigt voor Gomez

BLESSURES Volgens de kranten is de kans reëel dat Sergio Gomez geopereerd moet worden. De pijn in de liesstreek waar de verdediger mee kampt, betreft een blessure aan het schaambeen. De voorbije weken zette hij door, maar een operatie lijkt nodig. Lees verder »


 22-05-2022 

Gomez vervangen met last aan de lies

Gomez vervangen met last aan de lies

BLESSURES Geen Sergio Gomez meer na de pauze in de wedstrijd tegen Club Brugge. De Spaanse linksback had last van de lies en bleef in de kleedkamer. Zijn eerste helft was ook niet van het niveau dat we van hem gewend zijn. Zo liet hij zich iets te eenvoudig ringeloren bij het doelpunt van Skov Olsen. Lees verder »

Anderlecht behaalt verdiend punt in Brugge

Anderlecht behaalt verdiend punt in Brugge

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft het seizoen afgesloten met een 1-1 gelijkspel op Club Brugge. In de eerste helft voetbalde het heel wat kansen bij elkaar, maar Mignolet keepte uitstekend. Skov Olsen trapte Brugge voor rust nog op voorsprong. Na de rust daalde het niveau en hield Brugge controle. In de slotfase week een schot van Ait El Hadj af waardoor Paars-wit alsnog op gelijke hoogte kwam. Lees verder »

Opstelling: Sadiki debuteert

Opstelling: Sadiki debuteert

WEDSTRIJDEN Toch nog een verrassing. Noah Sadiki (17) vervangt de geschorste Murillo op rechts. Verschaeren neemt de plaats in van Arnstad. Verder kiest Kompany voor hetzelfde elftal als de voorbije weken voor het prestigeduel in Brugge. Het is niet enkel de laatste wedstrijd van het seizoen, voor enkele spelers zou dit de laatste wedstrijd voor Anderlecht kunnen zijn. Lees verder »