Laatste nieuws (3 dagen)

 

 13-07-2020 

Indrukwekkende pressing, Verschaeren nog zoekende

Indrukwekkende pressing, Verschaeren nog zoekende

WEDSTRIJDEN Anderlecht communiceerde over de oefenpartij tegen STVV, maar Het Nieuwsblad zocht en vond toch nog extra informatie. Zo vernam de krant dat tjidens de eerste oefenpartij de pressing van Anderlecht best indrukwekkend was. Jeremy Doku zorgde voor gevaar, terwijl Yari Verschaeren (foto) zijn beste vorm nog niet te pakken heeft. Lees verder »

Anderlecht wil Govea voor Gerkens

Anderlecht wil Govea voor Gerkens

TRANSFERS Nu Armin Gigovic (Helsingborg) te duur is, richt Anderlecht het vizier op andere verdedigende middenvelders. Sportief verantwoordelijke Peter Verbeke is onder meer uitgekomen bij Omar Govea van Zulte Waregem. Volgens Het Nieuwsblad stelde hij Essevee zelfs al een ruil met Pieter Gerkens voor. Lees verder »


 12-07-2020 

Video: samenvatting Anderlecht - STVV

Video: samenvatting Anderlecht - STVV

WEDSTRIJDEN De commentaar op de totale afwezigheid van informatie bij de eerste oefenwedstrijd vorige week heeft zijn effect niet gemist. Na de opstellingen en wedstrijdfases gisteren, communiceert Anderlecht vandaag een zes minuten durend videoverslag van de oefenpartij van gisteren tegen STVV. Lees verder » 11-07-2020 

Liveverslag: Anderlecht wint ook 2e oefenmatch tegen STVV: 1-0

Liveverslag: Anderlecht wint ook 2e oefenmatch tegen STVV: 1-0

WEDSTRIJDEN Anderlecht won zopas de eerste match tegen Sint-Truiden met 2-0, maar het speelt ook een tweede keer tegen de Kanaries. De partij is niet toegankelijk voor fans of pers, maar één van onze medewerkers volgt de partij vanop het balkon van zijn appartement. We hebben alvast de basisopstelling voor de tweede partij: T. Wellenreuther, S.Dewaele, O.Vranjes, E.Cobbaut, E.Kayembe, M.Kana (C), A.Trebel, Y.Verschaeren, Z.Bakkali, A.Colassin, I.Takidine Lees verder »

Liveverslag van de eerste oefenmatch tegen STVV (2-0)

Liveverslag van de eerste oefenmatch tegen STVV (2-0)

WEDSTRIJDEN Anderlecht speelt vandaag om 12u een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen STVV. Anderlecht-online brengt jullie een kort maar exclusief verslag van de partij. Aan de rust stond het alvast 1-0 voor Anderlecht, een verdiende voorsprong. Paars wit dwong vooral veel corners af maar zette de bezoekende doelman amper aan het werk. De goal kwam na 34 minuten tot stand met een voorzet vanop links die in doel werd gedevieerd. In de tweede helft kopte Kompany de 2-0 binnen. Lees verder »


Dimata klaar voor het nieuwe seizoen

Dimata klaar voor het nieuwe seizoen

ANDERE Landry Dimata ziet licht aan het einde van de tunnel. Hij kwam vorige week al in actie tegen Charleroi en ook vandaag staat hij waarschijnlijk op het veld voor de oefenwedstrijd tegen STVV. Op foto's die we te zien kregen viel het al op dat Dimata heel wat spiermassa heeft bijgewonnen.  Lees verder »

Transfer Deadline Day nu op 5 oktober

Transfer Deadline Day nu op 5 oktober

TRANSFERS - ANDERE De coronacrisis heeft ook zijn gevolgen voor de transferperiode. Vele Europese competities lopen nog waardoor daar de transferperiode automatisch mee opschuift. Dan kon problematisch worden voor de Belgische clubs die misschien nog spelers zien vertrekken als de transferperiode in België is afgesloten.  Lees verder »

Trebel als linksback tegen STVV

Trebel als linksback tegen STVV

ANDERE Vandaag om 13 uur speelt RSC Anderlecht zijn tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Pers is tot nader order nog steeds niet toegelaten. Al zal onze eigen DavidBxl zijn best doen om u op de hoogte te houden vanop zijn terras. Misschien ziet hij Trebel daar wel als linksback het veld betreden.  Lees verder »