Laatste nieuws (3 dagen)

 

 16-01-2021 

Nmecha: "Nooit rood"

Nmecha:

INTERVIEWS Lukas Nmecha en Hannes Delcroix waren niet te spreken over de rode kaart. Volgens Delcroix waren er meerdere beslissingen in het nadeel van RSC Anderlecht. "Ik kreeg stampen van overal", aldus een boze Nmecha.  Lees verder »

Meningen verdeeld over rode kaart

Meningen verdeeld over rode kaart

INTERVIEWS - ANDERE Vincent Kompany stak zijn misnoegen niet onder stoelen of banken toen Kemar Lawrence rood kreeg. Samen met hem stelden nog vele andere zich de vraag of dit wel terecht rood is. Volgens Tim Pots wel, Kompany liet vallen dat het tijd wordt dat scheidsrechters zich aanpassen aan modern voetbal. Lees verder »

'Super Mario' debuteert

'Super Mario' debuteert

WEDSTRIJDEN Tegen Eupen haalde Mario Stroeykens de uiteindelijke selectie en mocht hij starten op de bank. Vijf minuten voor tijd was het dan zover, Stoeykens mocht invallen voor Paul Mukairu. Een debuut in mineur voor het 16-jarig toptalent dat meteen de 2-0 zag vallen.  Lees verder » 15-01-2021 

Anderlecht biedt Eupen de zege aan

Anderlecht biedt Eupen de zege aan

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft weer verloren. In Eupen opende het sterk en had het de wedstrijd moeten beslissen. De wedstrijd kantelde echter volledig na rood voor Lawrence. Anderlecht kon geen vuist meer maken met een man minder en toen Wellenreuther dan ook nog eens onvakkundig zijn doel verliet, prikte Prevljak de bal in doel. De topschutter van Eupen verdubbelde vijf minuten voor tijd de voorsprong en stuurde Anderlecht puntenloos huiswaarts. Lees verder »

Kukharevych nog steeds in de running

Kukharevych nog steeds in de running

TRANSFERS Waar paars-wit in het verleden vooral aankopen deed op Transfer Deadline Day, maakt Peter Verbeke zijn huiswerk nu al lang op voorhand. Dat bewijst de transferactiviteit, zowel in - als uitgaand van de afgelopen dagen. Er wordt ook nog steeds gewerkt aan de transfer van Kukharevych.  Lees verder »


Vlap wellicht titularis tegen Eupen

Vlap wellicht titularis tegen Eupen

WEDSTRIJDEN - ANDERE Michel Vlap maakt niet alleen deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Eupen, de kans bestaat ook dat hij aan de aftrap komt. De voorbije week maakte hij immers ook deel uit van het basiselftal op training. Wellicht mag de Nederlander zich dus ook vanavond nog eens tonen.  Lees verder »


 14-01-2021 

Levensverhaal Koller wordt verfilmd

Levensverhaal Koller wordt verfilmd

ANDERE De Tsjechische regisseur Petr Vetrovsky gaat een film maken over het leven van Jan Koller. Dat maakte het Tsjechische persagentschap CTK vandaag bekend. Koller maakte tussen 1999 en 2001 furore in het Anderlecht-shirt.  Lees verder »

Selectie: nog geen Ashimeru, wel Vlap

Selectie: nog geen Ashimeru, wel Vlap

WEDSTRIJDEN Nieuwkomer Majeed Ashimeru zit nog niet in de selectie voor de partij van morgen tegen Eupen. Hij is nog niet speelgerechtigd, maar mogelijk veranderd dat nog. Vincent Kompany heeft in zijn selectie van twintig spelers deze keer wel een plaats voor Michel Vlap. Lees verder »

"Dit moment vergeet ik nooit"

DAMES - INTERVIEWS De Gouden Schoen had dan toch nog een paars-wit randje en dat kwam dankzij de dames van RSC Anderlecht. Zij leverden de volledige top drie af. Winnares Tine De Caigny is alvast trots dat ze de hoofdprijs binnen haalt. En blikt vooruit, misschien wel naar het buitenland.  Lees verder »

Transfereisen Kukharevych te hoog

Transfereisen Kukharevych te hoog

TRANSFERS RSC Anderlecht onderhandelde al sinds december over een transfer van Mykola Kukharevych. De speler woonde een wedstrijd bij in het Lotto Park en poseerde al in Anderlecht-shirt. Maar de transfer lijkt nu alsnog af te springen.  Lees verder »