Laatste nieuws (3 dagen)

 

 15-09-2019 

Defour: "Anderlecht goed geanalyseerd"

Defour:

INTERVIEWS Steven Defour was terug te zien in het Lotto Park, deze keer niet in een truitje van Anderlecht, maar wel in het rode tenue van Antwerp. Hij zal zijn debuutwedstrijd bij The Great Old niet snel vergeten, 60 minuten spelen - na 8 maanden zonder wedstrijd - in een topper tegen Anderlecht en die vervolgens nog eens winnen. Lees verder »

Anderlecht - Antwerp: 1-2

Anderlecht - Antwerp: 1-2

WEDSTRIJDEN Anderlecht kon geen tweede topper op rij winnen. Na een overwicht in de eerste helft, kwam Antwerp op voorsprong via Refaelov. Chadli hing niet veel later de bordjes gelijk, maar door de rode kaart van Sambi Lokonga werd het moeilijk. Miyoshi legde dan ook de eindstand vast met een goal in de 87e minuut. Lees verder »

Opstelling: eerste basisplaats Adzic

Opstelling: eerste basisplaats Adzic

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany heeft opnieuw een verrassing in petto in zijn basisopstelling. Tegen Antwerp laat hij Luka Adzic (foto) debuteren als diepe spits. Sieben Dewaele is fit bevonden en start als linksback. Davy Roef en Samir Nasri halen het scheidsrechtersblad niet. Lees verder »


Voorbeschouwing: Anderlecht - Antwerp

Voorbeschouwing: Anderlecht - Antwerp

WEDSTRIJDEN Na een weekendje interlandvoetbal gaat Anderlecht vanmiddag in het Lotto Park op zoek naar zijn tweede driepunter op rij. Tegen Antwerp kan paars-wit nog niet rekenen op Kemar Roofe en ook Vincent Kompany is nog out. Albert Sambi Lokonga is wel klaar voor negentig minuten. Lees verder »

Zetterberg: "Wij hebben zoveel potentieel in deze groep"

Zetterberg:

INTERVIEWS Anderlecht kent één van de zwakste competitestarten uit zijn hele geschiedenis. Met een povere 5 op 18 staat Paars-Wit op de veertiende plaats, ver weg van de top 6 en dus Play-Off 1. Pär Zetterberg gelooft alsnog in een goede afloop. De Zweed benadrukt bij RSCA TV dat het een jonge groep is en dat er een enorme progressie te zien is in vergelijking met vorig jaar. Lees verder »


 14-09-2019 

Aanvoerder Noorse U16 naar Anderlecht

Aanvoerder Noorse U16 naar Anderlecht

JEUGD - TRANSFERS Anderlecht gaat Kristian Arnstad aantrekken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van Noorse bronnen. Arnstad is aanvoerder van de Noorse U16. Hij is de speler waarop Michael Verschueren doelde toen hij zei dat Frank Arnesen een toptalent naar Anderlecht zou loodsen. Lees verder »

Beloften winnen hun bekerwedstrijd

Beloften winnen hun bekerwedstrijd

JEUGD De beloften van RSC Anderlecht hebben alvast het goede voorbeeld gegeven. Zij wonen hun wedstrijd voor de Beker van België tegen Beerschot met 4-0. Hun eerste wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven won paars-wit met 1-3. Lees verder »


 13-09-2019 

Van Holsbeek in verdenking gesteld

Van Holsbeek in verdenking gesteld

ANDERE De onderzoeksrechter heeft oud-Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck vanochtend opnieuw ondervraagd in verband met gesjoemel bij transfers. Van Holsbeeck werd vrijgelaten, maar wel in verdenking gesteld voor valsheid in geschrifte, witwassen, private corruptie en vereniging van misdadigers. Lees verder »

Vlap: "Ik vergeet dit moment nooit"

Vlap:

INTERVIEWS Michel Vlap kreeg woensdagavond de gelegenheid om het grasveld van Manchester City te betreden tijdens de testimonial van Vincent Kompany. Hij had eerder op de dag al kunnen trainen met de hele A-kern in het complex van de Engelse club. Lees verder »

U21 Cup: Anderlecht - Beerschot

U21 Cup: Anderlecht - Beerschot

WEDSTRIJDEN - JEUGD Na hun wedstrijd te hebben gewonnen tegen Oud-Heverlee Leuven, maken de beloften van RSC Anderlecht zich klaar voor de volgende wedstrijd in de Beker van België. Vrijdag 13 september, nemen de spelers van Craig Bellamy het op tegen die andere paars-witte, Beerschot.  Lees verder »