Laatste nieuws (3 dagen)

 

 24-02-2024 

Riemer: "Voorzichtig zijn met Delaney"

Riemer:

BLESSURES De kans is groot dat Thomas Delaney morgen voor het eerst dit kalenderjaar in de wedstrijdkern zit. "Hij traint momenteel met zijn ploegmaats", aldus coach Brian Riemer vrijdag op zijn persconferentie. "Als hij de training van zaterdag goed verteert, zit hij in de selectie voor zondag." Lees verder »


 22-02-2024 

Evocatiecommissie: "Disciplinaire Raad wel degelijk bevoegd"

Evocatiecommissie:

ANDERE De Evocatiecommissie van de voetbalbond heeft vandaag geoordeeld dat de Disciplinaire Raad wel degelijk bevoegd is om te beslissen over het herspelen van Anderlecht - Genk en dat deze de procedure correct behandeld heeft. Anderlecht, en bij uitbreiding het hele Belgische voetbal, moet nu hopen op het BAS om de wedstrijd niet te moeten herspelen. Lees verder »


 21-02-2024 

Schmeichel: "Gefluit? Je moet met die druk kunnen omgaan"

Schmeichel:

INTERVIEWS Het Anderlecht-publiek haalde zondag tegen STVV voor de rust regelmatig het fluitje boven om hun ongenoegen te laten blijken. Onder meer de vele terugspeelballen op Kasper Schmeichel zorgden voor onvrede. In de RSCA Podcast legt de doelman uit waarom hij werd aangespeeld. En dat de fans floten, deerde hem niet. In tegendeel zelfs. Lees verder »