Laatste nieuws (3 dagen)

 

 25-05-2019 

Kompany rekent op Amuzu en Doku

Kompany rekent op Amuzu en Doku

ANDERE Nog volgens de Afrikaanse media rekent Vincent Kompany op Francis Amuzu en Jeremy Doku om de ploeg op te bouwen. Volgens ghanasoccernet.com zullen beiden een sleutelrol spelen in het project dat Kompany bij RSC Anderlecht voor ogen heeft.  Lees verder »

Mag Appiah vertrekken ?

Mag Appiah vertrekken ?

ANDERE Volgens de Afrikaanse pers heeft Dennis Appiah te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij RSC Anderlecht. De in Frankrijk geboren Ghanees ligt al een tijdje in de onderste schuif bij de supporters van RSC Anderlecht. Echt doorbreken bij de Brusselse hoofmacht lukte hem niet.  Lees verder »

Belhocine blijft aan boord

Belhocine blijft aan boord

ANDERE De nieuwe trainer van RSC Anderlecht is gekend, Simon Davies. Ook Karim Belhocine blijft aan boord, zo staat te lezen op de officiële website van de club. Samen met Jonas De Roeck, Pär Zetterberg, Floribert Ngalula en keeperstrainer Max de Jong, zal hij deel uimaken van de sportieve staf.  Lees verder » 24-05-2019 

Arnesen meteen onder de indruk van Kompany

Arnesen meteen onder de indruk van Kompany

INTERVIEWS - ANDERE Voor Vincent Kompany de beslissing nam om terug naar RSC Anderlecht te komen, had hij nog een zes uur durend gesprek met Frank Arnesen. De Deen was na afloop onder de indruk van de Rode Duivel: "Hij kan je haarfijn uitleggen wat zijn filosofie is en de manier waarop hij die zal aanpakken." Lees verder »

Videoanalist neemt afscheid van RSC Anderlecht

Videoanalist neemt afscheid van RSC Anderlecht

ANDERE Videoanalist Mousa El Habchi verlaat RSC Anderlecht, El Habchi is ook videoanalist bij de Rode Duivels. Twee jobs die hij dus perfect kon combineren. De videoanalist vertrekt omdat Vincent Kompany zijn eigen mensen meebrengt, dat schreef de analist op zijn Facebook.  Lees verder »


Fandag op 14 juli

Fandag op 14 juli

ANDERE De fandag gaat normaal altijd door het laatste weekend van juli. Maar daar komt verandering in. De fandag zou nu doorgaan midden juli, 14 juli meer bepaald. Voor de start van de nieuwe competitie dus. Lees verder »


 23-05-2019 

Welkom Len !!

Welkom Len !!

WEBSITE Pär is grote broer. Nee, niet Pär Zetterberg, maar Pär het zoontje van onze Anderlecht-Online medewerker Garrincha. Kleine Len kwam tijdens de nacht van dinsdag op woensdag ter wereld en heeft iedereen verrast, want hij zat pas 24 weken in mama Ellen haar buik.  Lees verder »

Coucke in Raad van Bestuur Pro League

Coucke in Raad van Bestuur Pro League

ANDERE Peter Croonen is de nieuwe voorzitter van de Pro League, daardoor kwam zijn stoel vrij in de Raad van Bestuur van Pro League. Dat wordt nu ingenomen door Marc Coucke. Daardoor heeft RSC Anderelcht opnieuw een vertegenwoordiger in het beslissingsorgaan van de profclubs.  Lees verder »

Jonge doelman verlaat Anderlecht

Jonge doelman verlaat Anderlecht

JEUGD - TRANSFERS Tijdens het Toernooi Marc Overmars (U14) in april, werd Matthieu Luka Epolo nog verkozen tot beste doelman van het toernooi. Vandaag sluit hij de deuren van Neerpede achter zich, Epolo gaat zijn opleiding verder zetten in Académie RL Dreyfus van Standard Luik. Lees verder »

Fanshop sluit binnenkort

Fanshop sluit binnenkort

ANDERE Momenteel zijn het nog grote kortingen (-70%) in de fanshop op alle artikelen van Adidas. Alles moet immers weg om plaats te maken voor de producten van Joma. De fanshop zal dan ook enkele weken zijn deuren sluiten om de binnenkant een nieuwe facelift te geven.  Lees verder »