Laatste nieuws (3 dagen)

 

 25-06-2024 

Ballo staat op de radar van RSCA

Ballo staat op de radar van RSCA

TRANSFERS Volgens de Oostenrijkse pers heeft RSC Anderlecht interesse getoond in Thierno Ballo, die speelt voor Wolfsberger AC. Ballo is een 22-jarige aanvallende middenvelder die ook als spits en linkerflank kan spelen. Eerder kwam hij uit voor Bayer Leverkussen, Keulen en Chelsea voordat hij bij Wolfsberger AC belandde. Ballo maakte dertien doelpunten en gaf vier assists in dertig wedstrijden tijdens het voorbije seizoen. Lees verder »


 24-06-2024 

Martijn De Jonge is de nieuwe team manager

Martijn De Jonge is de nieuwe team manager

TRANSFERS Anderlecht heeft met Martijn De Jonge (30) een nieuwe team manager aangetrokken. Hij vervangt Abdou Cissokho die naar de scoutingcel verhuist. De Jonge was actief bij SK Beveren als team manager en als verantwoordelijke voor de communicatie. Zaterdag was De Jonge present op de eerste training van het nieuwe seizoen. Lees verder »

Stroeykens wil niet naar Fiorentina

Stroeykens wil niet naar Fiorentina

TRANSFERS Volgens Gianluca Di Marzio heeft Mario Stroeykens momenteel geen interesse in een transfer naar Fiorentina. De Italiaanse club heeft contact opgenomen met de speler, maar hij staat momenteel niet open voor een vertrek. Dit kan echter nog veranderen voor het einde van de transferperiode, waarbij andere clubs nog kunnen komen aankloppen en Stroeykens wel kunnen charmeren.  Lees verder »


 23-06-2024 

Riemer aanwezig in Keulen

Riemer aanwezig in Keulen

ANDERE Brian Riemer was aanwezig in het RheinEnergie stadion gisteren voor de wedstrijd tussen België en Roemenië. De Anderlecht coach was uitgenodigd door de Deense televisie als analist.  Lees verder »


Vertonghen speelt de hele wedstrijd

Vertonghen speelt de hele wedstrijd

ANDERE Jan Vertonghen speelde sinds 5 mei voor het eerst weer een wedstrijd. Vertonghen speelde 90 linuten mee in de door België gewonnen wedstrijd tegen Roemenië (2-0). De liesblessure, die hij opliep in de wedstrijd op Union, lijkt voltooid verleden tijd. Ook Zeno Debast kreeg opnieuw minuten. Hij verving in de slotfase Theate en speelde rechts achteraan. Met Faes, Onana, Tielemans, Doku, Lukebakio, Mangala en Lukaku stonden nog verschillende ex-spelers op het veld. Lees verder »