Laatste nieuws (3 dagen)

 

 19-06-2018 

Abazaj: "Hoop dat ik Hasi evenaar"

Abazaj:

INTERVIEWS Vandaag dag twee van fysieke en medische testen voor de spelers van RSC Anderlecht. Wie daar nu ook bij hoort is Kristal Abazaj. De 21-jarige Albanees is ambitieus en neemt een voorbeeld aan zijn landgenoot Besnik Hasi: "Ik hoop dat ik zijn prestaties ooit evenaar". Lees verder »

"Kaart van de jeugd trekken"

ANDERE RSC Anderlecht maakte gisteren officieel bekend dat het het contract van Olivier Deschacht niet verlengd. "We willen nu volop de kaart van de jeugd trekken", was de verklaring van paars-wit. Lees verder »


 18-06-2018 

WK: Lukaku maakt het af voor de Belgen

WK: Lukaku maakt het af voor de Belgen

ANDERE Romelu Lukaku scoorde zonet zijn eerste twee goals op het WK te Rusland. En daarmee zette hij de Rode Duivels op rozen tegen Panama. België staat nu ook even aan de leiding in zijn groep. Later op de avond speelt Tunesië nog tegen Engeland in groep G.  Lees verder »


Bologna denkt aan Teodorczyk

Bologna denkt aan Teodorczyk

TRANSFERS - ANDERE Het Italiaanse Bologna is op zoek naar een nieuwe spits. Daarvoor heeft het meerdere namen in gedachten waaronder die van Lukasz Teodorczyk. RSC Anderlecht vraagt 12 miljoen euro voor de Poolse spits, Bologna denkt aan budget van 10 miljoen euro. Geen dramatische verschillen dus. Lees verder »

Medische en fysieke testsen zonder Sels

Medische en fysieke testsen zonder Sels

ANDERE De vakantie is achter de rug en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen start vandaag. Eerst staan er medische en fysieke testen op het programma. RSC Anderlecht mist enkele internationals. Ook Matz Sels zal er niet bij zijn. Er is tot nog toe geen overeenkomst gevonden met Newcastle voor de doelman. Lees verder »


Wat met Deschacht ?

Wat met Deschacht ?

ANDERE RSC Anderlecht begint er vandaag weer aan. Het eerste op het programma, de medische en fysieke testen. Maar wel zonder Olivier Deschacht. Zijn contract liep af op 30 juni en van een verlenging is momenteel geen sprake.  Lees verder »


 17-06-2018