Laatste nieuws (3 dagen)

 

 26-06-2017 

Dury: "Leya Iseka is mogelijk goudklompje"

Dury:

ANDERE Zulte Waregem organiseerde dit weekend een open training en de 1.500 aanwezigen zagen onder meer Aaron Leya Iseka aan het werk. Franky Dury heeft hoge verwachtingen voor de Anderlecht-huurling. "In België lopen er maar drie spelers van dat kaliber rond." Lees verder »

Mazzu: "Ik zou niet twijfelen"

Mazzu:

INTERVIEWS Mehdi Bayat, voorzitter van Charleroi, verwachtte ten laatste vorige vrijdag een antwoord van Clinton Mata, maar dat bleef dus uit. Charleroi trainer Felice Mazzu weet wat hij zou kiezen moest hij Mata zijn: "Ik zou allang bij Anderlecht zitten." Mata hoopt nog altijd op een buitenlandse transfer.  Lees verder »

Trezeguet naar Turkse Kasimpasa?

Trezeguet naar Turkse Kasimpasa?

TRANSFERS - ANDERE De kans is groot dat Mahmoud Hassan Trezeguet voor één seizoen naar Turkije trekt. De Egyptische aanvaller werd vorig seizoen nog verhuurd aan Moeskroen en nu dus wellicht aan Kasimpasa. De nummer 10 uit de Turkse Süper Lig heeft ook een aankoopoptie afgedwongen.  Lees verder »


 25-06-2017 

Arsenal trekt aan het langste eind voor Onyekuru

Arsenal trekt aan het langste eind voor Onyekuru

ANDERE Volgens het Engelse The Sun is het Arsenal die uiteindelijk Henry Onyekuru binnenhaalt. De Nigeriaan zou de voorbije dagen zijn werkvergunning gekregen hebben om in Engeland aan de slag te gaan. Daarmee lijkt de laatste hindernis overwonnen om in de Premier League aan de slag te gaan. Arsenal legt rond de 8 miljoen euro op tafel voor het jonge talent.  Lees verder »


De vakantie is voorbij

De vakantie is voorbij

ANDERE Woensdag hernamen de aanwezige spelers en staff de trainingen op Neerpede. Ook de medsiche testen stonden op het programma. In het verleden wijkte paars-wit uit naar het Energy Lab te Gent voor die testen, tegenwoordig kunnen de meeste al gebeuren op Neerpede. Jochen De Coene, hoofd van de medische testen, is Anderlecht dankbaar voor de investeringen. Lees verder »

Mbokani: "Anderlecht krijgt de eerste keuze"

Mbokani:

ANDERE Dieumerci Mbokani geraakte niet door de medische tests voor zijn transfer naar Olympiakos. Een oud kraakbeenletsel aan de knie gooide roet in het eten. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League zit er niet meteen aan te komen, maar als het zover moest zijn, krijgt RSC Anderlecht altijd de eerste keuze.  Lees verder »

Kawaya tekent ten laatste maandag

Kawaya tekent ten laatste maandag

TRANSFERS Herman Van Holsbeeck zei bij de voorstelling van Matz Sels al dat Andy Kawaya deze week nog zou tekenen bij KV Mechelen. Volgens Het Nieuwsblad zal dat ten laatste komende maandag gebeuren. De twee partijen flirten al een tijdje met mekaar. Eerder deze week lag Kawaya zijn medische testen al af bij de Maneblussers.  Lees verder »


 24-06-2017 

Interesse in Ingvartsen?

Interesse in Ingvartsen?

TRANSFERS Anderlecht houdt nog steeds rekening met een vertrek van Lukasz Teodorczyk, hoewel dit momenteel onwaarschijnlijk is. De Deense aanvaller Marcus Ingvartsen van FC Nordsjaelland wordt in die optiek gevolg door paars-wit. De speler zit eveneens bij de nationale U21 van Denemarken. Lees verder »