Laatste nieuws (3 dagen)

 

 24-08-2017 

Deal Svilar en Benfica rond ?

Deal Svilar en Benfica rond ?

TRANSFERS Volgens Portugese bronnen is de deal tussen RSC Anderlecht en Benfica, voor de transfer van Mile Svilar, zo goed als rond. De jonge doelman zou zelfs als sinds gisteren in Portugal vertoefen. Met de transfer zou een bedrag van drie miljoen euro gemoeid zijn en een eventueel procent op de doorverkoop. Wellicht wordt de transfer de komende dagen officieel. Lees verder »

Beric probeert transfer te forceren

Beric probeert transfer te forceren

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht is nog steeds in volle onderhandeling om Robert Beric, één jaar te huren van het Franse Saint-Etienne. Ook de speler zelf wil naar België komen. "Anderlecht is onze eerste keuze", bevestigde de makelaar van Beric, Amir Ruznic. Alleen wil Saint-Etienne voorlopig alleen maar verkopen voor 6 miljoen euro.  Lees verder »

Boy de Jong: "Ik kom als derde keeper"

Boy de Jong:

TRANSFERS - INTERVIEWS Boy de Jong, zoon van keepertrainer, Max de Jong, sluit vandaag aan bij RSC Anderlecht. De Jong tekende voor één jaar. Onvermijdelijk komen ook de kwatongen los, die de transfer van Boy zien als vriendjespolitiek, maar daar trekt de jonge doelman zich niets van aan: "Het is niet mijn vader die beslist heeft dat ik hier mag tekenen." Lees verder »

Lokeren toont interesse in Harbaoui

Lokeren toont interesse in Harbaoui

TRANSFERS De kans bestaat dat Hamdi Harbaoui opnieuw uitgeleend wordt aan een ex-club van de Tunesiër. Vorig seizoen was dat Charleroi, nu toont Lokeren interesse in de 32-jarige aanvaller. Bij RSC Anderlecht zal Harbaoui niet aan spelen toekomen, dus dringt een oplossing zich op. Lokeren bevestigt de interesse, maar er is nog niets concreet.  Lees verder »

Om 18u loting Champions League

Om 18u loting Champions League

ANDERE Gisterenavond werden de laatste voorrondes voor de Champions League afgewerkt. RSC Anderlecht zit in pot 3 en ontloopt zo Napoli, Tottenham, FC Basel, Olympiakos, Liverpool, AS Roma en Besiktas. Vanaf 18u begint de loting in Monte Carlo. De eerste speeldag zal op dinsdag 12 en woensdag 13 september afgewerkt worden. Lees verder » 23-08-2017 

Doelman De Jong tekent vandaag

Doelman De Jong tekent vandaag

TRANSFERS Boy de Jong tekent vandaag een contract voor één seizoen met optie bij Anderlecht. De 23-jarige zoon van keeperstrainer Max traint straks ook een eerste keer mee. "Deze kans kon ik niet laten liggen", zo vertelt hij. Lees verder »

Antwerp wil Ganvoula

Antwerp wil Ganvoula

TRANSFERS Antwerp zoekt een vervanger voor de geblesseerde Obbi Oulare en volgens Het Laatste Nieuws is Sylvère Ganvoula één van de kandidaten. Het is echter onduidelijk wat de plannen van Anderlecht zijn met de van Westerlo overgekomen spits. Lees verder »


 22-08-2017 

Trebel traint vanaf morgen weer mee

Trebel traint vanaf morgen weer mee

BLESSURES Adrien Trebel moest de wedstrijd tegen STVV aan zich voorbij laten gaan wegens last aan de adductoren. Zijn revalidatie verloopt gunstig en normaal gezien hervat Trebel morgen de trainingen. Ondervindt te Fransman geen hinder dan zal hij inzetbaar zijn voor de wedstrijd tegen AA Gent, komende zondag. Lees verder »

Delferière en videoref voor Gent - Anderlecht

Delferière en videoref voor Gent - Anderlecht

ANDERE Komende zondag verplaatst RSC Anderlecht zich naar de Ghelamco Arena voor de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League. Sebastien Delferière is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Yves De Neve, Stijn Hutsebaut, vierde official Nathan Verboomen en de videoref. Lees verder »


Bestuur heeft goede babbel met Weiler

Bestuur heeft goede babbel met Weiler

ANDERE Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock brachten gisteren en bezoekje aan de training en hadden daar een goed gesprek met coach René Weiler. De manager en de voorzitter luisterden naar Weilers visie op de huidige problemen, maar vroegen ook een reactie. Lees verder »

Benfica betaalt twee miljoen euro voor Svilar

Benfica betaalt twee miljoen euro voor Svilar

TRANSFERS Herman Van Holsbeeck vertelde gisteren dat hij bijna een oplossing heeft voor Mile Svilar en zoals verwacht komt deze oplossing uit Portugal. Het Laatste Nieuws vernam van Portugese bronnen dat Benfica twee miljoen euro zal betalen om de 17-jarige doelman over te nemen. Lees verder »

Sterke Boeckx houdt nul tegen Genk

Sterke Boeckx houdt nul tegen Genk

BLESSURES - JEUGD Frank Boeckx maakte gisteren zijn wederoptreden bij de U21 tegen Genk en speelde een sterke partij. Met meerdere knappe reddingen hield hij de Limburgers, met topaankoop Ingvartsen en Pozuelo, van een doelpunt. Ook Anderlecht scoorde niet, dus bleef het 0-0. Lees verder »