Laatste nieuws (3 dagen)

 

 28-11-2021 

Kompany: "De volle focus op Seraing nu"

Kompany: De volle focus op Seraing nu

INTERVIEWS Vincent Kompany was een tevreden man na de "gouden driepunten", zoals hij het zelf zegt, op Charleroi. Maar veel tijd om te genieten is er niet, de volle focus is alweer verlegd naar Seraing, want de coach weet dat hij daar moet winnen om iedereen content te houden.  Lees verder »


 27-11-2021 

Refaelov en Gomez leiden Anderlecht naar de zege

Refaelov en Gomez leiden Anderlecht naar de zege

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft verdiend met 1-3 in Charleroi gewonnen. Het begon afwachtend maar nam de match in handen na een half uur. Refaelov trof raak net voor rust en in de tweede helft scoorde Gomez via een vrije trap. Charleroi kwam even terug in de match, Gomez nam de spanning uiteindelijk weg via een strafschopdoelpunt. Anderlecht nadert op de concurrentie. Lees verder »


"Wedstrijd tegen Seraing is levenbelangrijk"

Wedstrijd tegen Seraing is levenbelangrijk

INTERVIEWS Een navraag bij de supporters leert dat de meeste nog steeds het vertrouwen in Vincent Kompany uitspreken. Al stellen zij zich soms ook wel vragen bij sommige opstellingen en wissels van de coach. Maar één ding is duidelijk, de wedstrijd tegen Seraing is "levensbelangrijk". Lees verder »


 26-11-2021 

Pro League blijft er gerust in

Pro League blijft er gerust in

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS De besmettingscijfers blijven de lucht ingaan dus is het Overlegcomité vervroegd van januari 2022 naar vandaag. Er zijn dringend strengere maatregelen nodig, ondermeer het inperken van massa-events staat op de agenda. De Pro League maakt zich ook nu, niet al te veel zorgen. Lees verder »

Trebel laat opnieuw goed hart zien

Trebel laat opnieuw goed hart zien

ANDERE Hij moet zowat de best betaalde U21-speler zijn, Adrien Trebel. Want ondanks dat hij verbannen is naar de B-kern verdient hij nog altijd zo een slordige 2,7 miljoen euro per jaar. Gisteren liet hij opnieuw zijn goed hart zien door maaltijden uit te delen aan daklozen in de Brusselse metro.  Lees verder »