Laatste nieuws (3 dagen)

 

 30-10-2020 

Ontdek het nieuwe shirt!

Ontdek het nieuwe shirt!

ANDERE Het nieuwe Anderlechtshirt is voorgesteld. De derde tenue van dit seizoen heeft een futuristisch design, kleurt zwart en zal vooral gedragen worden in thuiswedstrijden. In de kraag kan de Brusselse iris worden terug gevonden, als symbool voor de lokale verankering. Het shirt is online beschikbaar via de fanshop voor een prijs van 80 € Lees verder »


 29-10-2020 

Murillo en Verschaeren onzeker voor Antwerp

Murillo en Verschaeren onzeker voor Antwerp

BLESSURES Geen Amir Murillo (foto) en Yari Verschaeren vandaag op training. Sudpresse weet dat het duo binnen bleef en verzorging kreeg. Verschaeren heeft last van de enkel. Bij Murillo zijn de hamstrings en adductoren de boosdoener. Beiden zouden onzeker zijn voor de partij van zondag tegen Antwerp. Lees verder »

Mukairu is aangekomen en traint mee

Mukairu is aangekomen en traint mee

ANDERE Ruim drie weken heeft het geduurd, maar Paul Mukairu is in Anderlecht. De Nigeriaanse spits deelde vanmiddag op Instagram een foto waarop hij te zien is tijdens de training bij Anderlecht. "Glorie aan God. Ik ben zo opgewonden om deel uit te maken van deze familie", schrijft hij. Lees verder »

Vrijdag onthulling derde shirt

Vrijdag onthulling derde shirt

ANDERE Ook dit seizoen zorgde kledingsponser Joma voor een derde shirt, de onthulling daarvan staat gepland voor vrijdag 30 oktober. Tenminste als je ingeschreven bent om het Matchday Programma te ontvangen in je mailbox. Dat kan je nog altijd hier doen.  Lees verder »

Zwaar programma voor RSC Anderlecht

Zwaar programma voor RSC Anderlecht

WEDSTRIJDEN RSC Anderlecht staat op de zevende plaats in het klassement en kan dus niet op de lauweren blijven rusten. De komende speeldagen staan er ook enkele te duchten tegenstanders op het programma te beginnen komende zondag met de thuiswedstrijd tegen Antwerp. Lees verder » 28-10-2020 

Vanden Borre in quarantaine

Vanden Borre in quarantaine

ANDERE Anthony Vanden Borre was niet aanwezig bij het duel van de U21 tegen Oud-Heverlee Leuven, de speler zit in quarantaine. Hij liet zich testen op eigen iniatief en wacht nu de resultaten af van die test.  Lees verder »