Laatste nieuws (3 dagen)

 

 05-04-2020 

Anderlecht heeft Jonathan de Bie op het oog

Anderlecht heeft Jonathan de Bie op het oog

TRANSFERS Verschillende bronnen melden deze avond dat Anderlecht zijn oog heeft laten vallen op Jonathan de Bie. De 19-jarige doelman komt momenteel uit voor de U23 van Tottenham Hotspur. De geboren Ukkelenaar beschikt bij 'The Spurs' over een aflopend contract, en dat maakt van hem een interessante piste. Lees verder »


 04-04-2020 

Sevilla informeert naar Sambi Lokonga

Sevilla informeert naar Sambi Lokonga

TRANSFERS FC Sevilla heeft geïnformeerd naar Albert Sambi Lokonga. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De middenvelder gaf een tijdje geleden te kennen nog minstens één seizoen te willen blijven, maar in deze barre tijden kan hij wel eens een financiële reddingsboei zijn die Anderlecht goed kan gebruiken. Lees verder »


 03-04-2020 

Geen geld voor opknapbeurt jeugdacademie

Geen geld voor opknapbeurt jeugdacademie

JEUGD Dat Anderlecht financieel de tering naar de nering moet zetten, zal de jeugdopleiding het meest voelen. De RSCA Foot Academy, de site waar alle jeugdploegen van de U8 tot de U13 spelen, is dringend aan een opknapbeurt toe. "Ik vergelijk het hier met Kosovo ten tijde van de burgeroorlog", vertelt een insider. Lees verder »

Nieuwe webpoll: stopzetten competitie

Nieuwe webpoll: stopzetten competitie

WEBSITE De Raad van Bestuur van de Pro League heeft beslist om de competitie stop te zetten als gevolg van de corona-epidemie. Wat vindt u van deze beslissing? Laat het ons weten via de nieuwe webpoll. Let op: de poll gaat over het stopzetten op zich, niet over de beslissing om Club Brugge tot kampioen uit te roepen. Lees verder »

Lukaku: "Ik blijf Anderlecht trouw"

Lukaku:

INTERVIEWS - ANDERE Het is niet de eerste keer dat Romelu Lukaku zijn liefde voor RSC Anderlecht toont. Ook gisteren tijdens een videogesprek met Thierry Henry en Axel Witsel. De Rode Duivel liet ook nog weten dat het voor de volksgezondheid beter zou zijn om dit seizoen gewoon te stoppen met voetballen. Lees verder »