Laatste nieuws (3 dagen)

 

 22-11-2017 

 21-11-2017 

Duitse supporters plannen boycot

Duitse supporters plannen boycot

ANDERE RSC Anderlecht vraagt aan de Duitse bezoekende supporters, 100 euro per ticket. Onaanvaardbaar vinden ze en ze plannen dan ook een boycot. Wat die boycot juist gaat zijn, is niet geweten. Bayern München biedt de tickets voor 70 euro aan aan zijn supporters en legt de resterende 30 euro zelf bij.  Lees verder »

Jean-Marie Pfaff te gast op Anderlecht

Jean-Marie Pfaff te gast op Anderlecht

ANDERE Bayern München is momenteel op Brusselse bodem voor de Champions League wedstrijd van morgen tegen RSC Anderlecht. De kans voor Jean-Marie Pfaff om zijn ex-club even te gaan bezoeken. Het was dan ook een hartelijk weerzien tussen hem en Jupp Heynckes.  Lees verder »

Vanhaezebrouck: "De uitdaging is om zelf te scoren"

Vanhaezebrouck:

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck wil de handdoek nog niet in de ring gooien in de Champions League-campagne, ondanks de nul punten. Hij rekent op zijn ploeg om efficiënt voor de dag te komen, want dat zal nodig zijn tegen de Duitsers. De coach is vastbesloten om nog iets te tonen in de laatste thuismatch van de Champions League. Lees verder »


Stanciu last van hamstrings

Stanciu last van hamstrings

BLESSURES Nicolae Stanciu trainde zowel vandaag als gisteren niet mee. De Roemeen heeft een overbelasting van de hamstrings en is dus ook niet speelklaar voor de wedstrijd tegen Bayern. Kara Mbodji is dan weer wel fit voor morgen. Lees verder »

Spaanse interesse voor Onyekuru

Spaanse interesse voor Onyekuru

TRANSFERS Barcelona stuurde afgelopen weekend een scout om de wedstrijd Moeskroen Anderlecht, bij te wonen. Volgens verschillende Engelse media was dit om Henry Onyekuru te komen bekijken. De Spanjaarden zouden verregaande interesse hebben in de Nigeriaan. Onyekuru scoorde dit seizoen zeven goals in 14 wedstrijden voor Anderlecht. Lees verder »

Kara en Gerkens trainen mee, geen Stanciu

Kara en Gerkens trainen mee, geen Stanciu

BLESSURES Er heerste nog wat onduidelijkheid over het al dan niet aantreden van Kara Mbodj en Pieter Gerkens, wegens blessures. Beide spelers waren evenwel aanwezig op training deze morgen en zijn dus normaal inzetbaar tegen Bayern. Enkel Ivan Obradovic ontbreekt nog door ziekte. Op training was ook geen spoor van Nicolae Stanciu. Lees verder »

Bayern zonder ondermeer Neuer en Rafinha

Bayern zonder ondermeer Neuer en Rafinha

ANDERE Bayern München maakte zijn selectie bekend waarmee het naar Brussel afreist. Dat zal zonder Manuel Neuer, Franck Ribéry, Thomas Müller, David Alaba en Rafinha zijn. Bayern is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, zij strijden nu nog om groepswinst met Paris Saint-Germain. Lees verder » 20-11-2017 

Wouters leidt bekerduel

Wouters leidt bekerduel

ANDERE Volgende week woensdag staat de Beker van België op het programma. RSC Anderlecht ontvangt Standard Luik. Wouters Luc is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden. Assistenten zijn Kristof Meers, Christophe Baillieul en Nathan Verboomen.  Lees verder »

Lambrechts fluit Anderlecht - Kortijk

Lambrechts fluit Anderlecht - Kortijk

ANDERE Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht, KV Kortrijk in het Constant Vanden Stock Stadion. Erik Lambrechts is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Jimmy Cremer, Philippe Vandecauter en vierde official Wesley Alen.  Lees verder »

Saint-Etienne denkt aan nieuwe kans Beric

Saint-Etienne denkt aan nieuwe kans Beric

TRANSFERS Nu Oscar Garcia ontslagen is als coach van Saint-Etienne zou Robert Beric sneller dan verwacht wel een nieuwe kans kunnen krijgen bij de Franse club. Les Verts stuurden alvast een mannetje naar Moeskroen om Beric aan het werk te zien. Maar ook andere Franse clubs tonen belangstelling. Lees verder »

CL: Engelsman leidt Anderlecht-Bayern

CL: Engelsman leidt Anderlecht-Bayern

ANDERE De 39-jarige Engelsman Anthony Taylor is door de UEFA aangeduid om de vijfde wedstrijd van RSC Andeflecht in de Champions League, tegen Bayern Munchen te leiden. In de Europa League campagne van 2016-2017, floot Taylor al een wedstrijd voor paars-wit.  Lees verder »

Anderlecht overweegt operatie

Anderlecht overweegt operatie

BLESSURES Kara Mbodji viel zaterdag onverwach uit voor de wedstrijd tegen Moeskroen. De Senegalees kreeg hinder aan de knie. Een probleem dat zich al langer voordoet waardoor de club begint te denken aan een operatie voor Mbodji, maar die wil daar niet van weten. Lees verder »

"Extra uitleg zou fijn zijn"

INTERVIEWS Het nieuws sloeg zaterdag toch wel een beetje in als een bom bij de fans: "Anderlecht staat te koop en er zijn twee gegadigden." Zaterdagavond was het dan ook hét gespreksonderwerp bij de fans die afgereisd waren naar Moeskroen. En als zij mogen kiezen weten ze wel wie te kiezen: "Liefst iemand met een voetbalhart en clubliefde." Lees verder »