Laatste nieuws (3 dagen)

 

 21-01-2020 

Trebel sukkelt opnieuw met de knie

Trebel sukkelt opnieuw met de knie

BLESSURES Adrien Trebel heeft opnieuw last van de knie. Gisteren moest hij op training verstek geven voor een onderling partijtje omdat zijn knie fel gezwollen stond. De blessure zou meevallen maar de Fransman gaat in ieder geval vandaag onder de scan.  Lees verder »

Boucaut fluit Cercle Brugge - Anderlecht

Boucaut fluit Cercle Brugge - Anderlecht

ANDERE Zondag gaat RSC Anderlecht terug op bezoek op Jan Breydel, deze keer om het op te nemen tegen Cercle Brugge. Alexandre Boucaut is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Pieter Becquet en Romain Devillers zijn de lijnrechters van dienst. Jordy Vermeire vierde official. Lees verder »


 20-01-2020 

Mbokani hint op terugkeer

Mbokani hint op terugkeer

TRANSFERS - ANDERE Afgelopen woensdag greep Dieumerci Mbokani nog naast de Gouden Schoen, maar daar tilt de Congolees niet al te zwaar aan. Integendeel zelfs, Mbokani brandt op zijn 34e van ambitie. “Ik zou graag nog 4 à 5 jaar voetballen, en waarom niet bij Anderlecht”?, aldus Mbokani. Lees verder »


Colassin: "Blij, maar gefrustreerd"

Colassin:

INTERVIEWS Met de pers sprak Antoine Colassin niet na zijn debuut, maar aan rsca.be mocht de jonge aanvaller wel een woordje zeggen. "Ik ben blij over mijn eigen wedstrijd, maar ook gefrustreerd. We verdienden echt beter. Dit is een bittere nederlaag." Lees verder »


Keert Teodorczyk terug naar Anderlecht?

Keert Teodorczyk terug naar Anderlecht?

TRANSFERS Ook al zei Vincent Kompany dat hij eerst naar de eigen jeugd kijkt, toch is de kans groot dat Anderlecht nog een extra spits haalt deze winter. Of dat is toch de intentie. De naam die volgens Het Nieuwsblad momenteel het meest genoemd wordt, is die van Lukasz Teodorczyk. Lees verder »


 19-01-2020 

Vanaken verpest sterk debuut Colassin

Vanaken verpest sterk debuut Colassin

WEDSTRIJDEN Anderlecht is 2020 begonnen met een 1-2-nederlaag tegen Club Brugge. Doodzonde, want in tegenstelling tot de bekerwedstrijd van vorige maand zagen we vandaag wel een sterk Anderlecht. Vooral voor de pauze speelde paars-wit sterk, met debutant Colassin als uitblinker. Lees verder »

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

ANDERE Vandaag is het de verjaardag van RSCAskater, Michael. Hij werkt al vele jaren quasi alleen aan de Duitstalige sectie van onze website. Zo houdt hij, met zijn titanenwerk, onze Duitstalige landgenoten op de hoogte over onze club. Hopelijk bezorgt de ploeg hem straks ook een mooi cadeau. Gelukkige verjaardag!  Lees verder »

Selectie: geen Roofe, wel Colassin

Selectie: geen Roofe, wel Colassin

WEDSTRIJDEN Anderlecht kan tegen Club Brugge niet rekenen op Kemar Roofe. De spits is onvoldoende hersteld van zijn kuitblessure en zit niet in de 21-koppige selectie die Anderlecht bekend maakte. Wel erbij is Antoine Colassin (foto). Hij is de enige diepe spits. Lees verder »

Scorende Musona meteen van goudwaarde

Scorende Musona meteen van goudwaarde

WEDSTRIJDEN Knowledge Musona heeft zijn debuut bij Eupen niet gemist. Al na tien minuten scoorde hij voor zijn nieuwe club. De Anderlecht-huurling stond tegen Charleroi aan de aftrap en scoorde de gelijkmaker. Het bleef 1-1, waardoor de Zimbabwaan Eupen een mooi punt bezorgde. Lees verder »