Anderlecht laat punten liggen

ZATERDAG, 20 MAART 2004, 22:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht loopt het al een tijdje niet van een leien dakje. De leider kon het ook nu niet waarmaken op het Kiel, waar Germinal Beerschot met 1-0 won. De eerste helft was een mager beestje.

Het slot zat op de deur en de sleutel was nergens te vinden. De beste kans was net voor de rust voor Wilhelmsson, maar die was te verrast om te scoren.
Het ergste voor Anderlecht moest komen: Kompany trapte over de bal en Snelders faalde niet, 1-0. Snoeckx had er 2-0 van moeten maken, maar Kompany was nu wel bij de zaak. Anderlecht trok nog naar voren, maar succes had het niet.

UITSLAG: 1-0
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Doelpunt: 55' Snelders 1-0

Germinal Beerschot: Luciano, Bodor, Hoefkens, Van Dooren, Monteyne, Haag-doren (87' Cruz), De Decker, Snelders (88' Prince), Cooreman, Camara (90' Messoudi), Snoeckx

Anderlecht: Peersman, Zewlakow, Tihinen, Kompany, Deschacht, Kolar (61' Iachtchouk), Wilhelmsson (72' Jestrovic), Hasi, Baseggio, Zetterberg, Aruna

Toeschouwers: 10.000
Scheidsrechter: Vervecken



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.