Anderlecht laat 2 punten liggen

ZATERDAG, 3 APRIL 2004, 19:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In de kop van het klassement hebben leider Anderlecht en Moeskroen met een flauwe 0-0 de punten gedeeld. De verwachtingen voor de match waren hoog, maar daar kwam weinig van terecht.

Voor de pauze kon Anderlecht het spel niet aan de bezoekers opdringen. Marcin Zewlakow met een kopbal en Mbo Mpenza met een slalom zorgden voor een opflakkering op de Brusselse grasmat.
In de tweede helft voetbalde de thuisploeg voortdurend op de helft van de Henegouwers, maar het kon daar weinig uit puren. het publiek had weinig reden om op te veren en floot de spelers uit.

UITSLAG: 0-0
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Doelpunten: geen

Anderlecht: Peersman, Deschacht, Hasi (73' Vanden Borre), Mi.Zewlakow (73' Zetterberg), Baseggio, Kolar (62' Seol), Tihinen, Wilhelmsson, Iachtchouk, Aruna, Kompany

Moeskroen: Vandendriessche, Laybutt, Beloufa, Dugardain, De Vleeschauwer, Claeys, Martic (83' Teklak), Mpenza, Lorenzi (90' Catrain), Ma.Zewlakow, Pieroni (88' Grégoire)

Rode kaarten: geen
Scheidsrechter: Allaerts
Toeschouwers: 24.536



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.