Kanu: "Naar Anderlecht gekomen om te scoren"

WOENSDAG, 25 JUNI 2008, 10:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Rubenilson Dos Santos Da Rocha of kortweg "Kanu" moet bij Anderlecht de aanval komen versterken. Gazette des Sports sprak met de 20-jarige Braziliaanse spits. "Ik ben open en sociaal", vertelt Kanu.


"Ik heb gehoord wat er met Triguinho is gebeurd. Maar niet alle Brazilianen zijn identiek, hé."

Kanu had naast Anderlecht nog enkele mogelijkheden. "Ik had drie opties in Brazilië, maar Europa, dat is toch iets anders. Het is een kinderdroom en ik heb het volste vertrouwen in mijn kwaliteiten", zegt Kanu.

"Ik heb gehoord dat het Belgische kampioenschap fysiek zwaar is. Maar ik heb geen schrik. In Brazilië heb ik geleerd om mijn lichaam goed te zetten. Ik ben een doelpuntenmaker. Ik voel me goed in de zestien en ik ben naar Anderlecht gekomen om te scoren", klinkt het veelbelovend.

Kanu erft bij Anderlecht het nummer 10 van Ahmed Hassan. "Dat nummer is voor iemand die zijn verantwoordelijkheid opneemt. Wel, ik zal mijn verantwoordelijkheid in Brussel wel nemen", belooft de Braziliaanse aanvaller.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.