Favoriete transfer #3: Imoh Ezekiel

DINSDAG, 14 JULI 2015, 12:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

OPINIES We zijn met jullie favoriete zomertransfers in de top drie beland. Op nummer drie staan Imoh Ezekiel. Al verschillende weken wordt de speler aan het Astridpark gekoppeld maar nog steeds is er geen spoor van hem ... .

Naam: Imoh Ezekiel 
Positie: spits  
Huidige club: Al Arabi  
Leeftijd:  21 
Naitonaliteit: Nigeriaan 
Marktwaarde: 6.000.000* 

Geschiedenis: Standard haalde Imoh Ezekiel in 2012 weg bij het Nigeriaanse 36 Lion FC. De pijlsnelle aanvaller dwong al snel een basisplek af bij de Rouches. in 104 duels scoorde hij 38 doelpunten en was hij goed voor 27 assists. In 2014 verkocht Standard hem aan Al-Arabi, waarna het hem in de terugronde van afgelopen seizoen opnieuw huurde.  

Haalbaarheid: Anderlecht staat dicht bij een huur van de spits.  

Prioriteit: Als Anderlecht met twee spitsen wilt gaan spelen, is een type-Ezekiel broodnodig. Indien Besnik Hasi vasthoudt aan zijn 4-3-3, is de komst van Ezekiel dan weer onnodig. Ezekiel is niet de vervanger van Aleksandar Mitrovic, daarvoor zijn hun profielen veel te verschillend.  

Conclusie: Een type-Ezekiel is belangrijk indien Anderlecht met twee spitsen wilt gaan spelen. Net als Jelle Vossen – Mitrovic een topduo zou kunnen vormen, geldt dat ook voor Ezekiel – Mitrovic.  
 
Morgen: de nummer twee. Tip: het is een centrale verdediger. Een idee? Reageren kan onder dit artikel. 
 
 
*volgens Transfermarkt.de  
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.