De Sutter trainde voor het eerst met Anderlecht

VRIJDAG, 2 JANUARI 2009, 21:52 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

Vandaag stond er bij vriestemperaturen de eerste training van 2009 op het programma. Naast de drie nieuwelingen: De Sutter, Cordier en Bernárdez trainden ook de jongeren Ciza, Mukendi en Sterckx mee.

Geen training voor Wasilewski (verrekking quadriceps) vandaag. De Pool ondergaat een echo. Chatelle bezeerde zich tijdens het joggen aan de voet en trainde niet. Bulykin miste zijn vliegtuig, hij sluit vanavond aan bij de spelersgroep in het hotel.

Morgen, zaterdag om 6u10, vliegt de kern naar het Spaanse Alicante. Van daaruit wacht nog een busrit naar de stageplaats in La Manga. Op woensdag 7 januari om 17u spelen ze daar dan een vriendschappelijke wedstrijd tegen Cartagena. De hele ploeg keert terug op vrijdag 9 januari.

Selectie La Manga: Bernardez, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Bulykin, Chatelle, Ciza, Cordier, Deschacht, De Sutter, Reynaldo, Frutos, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Mukendi, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Sterckx, Suarez, Vlcek, Wasilewskianderlecht-online forum