Mazuch bijna van Anderlecht, manager tempert

ZATERDAG, 3 JANUARI 2009, 10:10 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

De Tsjechische verdediger van Fiorentina, Ondrej Mazuch, staat dicht bij een overgang naar Anderlecht. De 19-jarige belofte-international zou al een persoonlijk akkoord hebben met Anderlecht.


De verdediger heeft heel wat concurrentie bij de Italiaanse subtopper en zou daarom bij een goed bod mogen vertrekken. Op het WK voor beloften van 2007 in Canada was hij een van de uitblinkers. Ook clubs als Hannover, Genoa, FC Zürich en Herta BSC zouden interesse hebben in de jonge verdediger, maar Anderlecht lijkt de meest concrete piste.

Verwacht wordt dat de transfer in de loop van volgende week wordt afgerond. Mazuch moet zo'n 1,5 miljoen euro kosten.

Zijn manager ziet het zo'n vaart nog niet lopen: "Mazuch wil graag naar Anderlecht komen. Anderlecht wil hem voor zes maanden lenen, maar Fiorentina twijfelt een beetje. Hij is een jong toptalent dat ze niet meteen willen verliezen. In het verleden wilden ook Arsenal en Leverkusen hem al vastleggen. Ik verwacht niet meteen een doorbraak", aldus de manager van Mazuch.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.