Ontspannen De Sutter kijkt uit naar nieuw avontuur

ZATERDAG, 3 JANUARI 2009, 11:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een korte vakantie, werkte Tom De Sutter gisteren zijn eerste training met Anderlecht af. Hij was zelfs als eerste op de club. "Met het smogalarm wou ik geen risico's nemen en ben ik vroeger vertrokken."


De Sutter toont zich erg gretig. Zelfs tijdens zijn vakantie in Jordanië nam hij tijd om aan de conditie te werken. Op de training in het indoor-complex ging hij er meteen stevig tegenaan. "Je merkt meteen dat hier heel wat goede voetballers rondlopen en dat je in een andere omgeving terechtkomt dan bij Cercle", aldus De Sutter. "Toch was ik niet nerveus. Een jongen als Gillet ken ik al van bij de nationale ploeg en morgen (vandaag, red) vertrekken we op stage. Daar zal ik iedereen beter leren kennen."

Na de training maakte hij tijd voor een korte kennismaking met enkele van zijn nieuwe supporters en dolde hij wat met Legaer. "Ils écrivent un livre de moi", lacht hij zijn ploegmaat toe nadat hij opnieuw enkele persjongens achter zich kreeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.