Ook in Engeland kent men Roland Juhasz

ZONDAG, 4 JANUARI 2009, 11:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds enkele dagen is de transfermarkt weer helemaal open. De Engelse krant Daily Mail publiceert daarom een toptien van spelers welke interessant kunnen zijn voor Engelse clubs. Bij hen ook Roland Juhasz.


De krant omschrijft Juhasz als "een Hongaarse international die in korte tijd is opgeklommen tot een van de meest gewilde centrale verdedigers van Europa. De 25-jarige is rustig aan de bal, goed in de lucht en hard in de tackle. Blonk niet lang geleden uit tegen Noord-Ierland en maakte indruk op menig Premier League-scout."

Ook Milan Jovanovic van Standard en ex-Anderlechtspits Aruna Dindane (nu Lens) staan op het lijstje van de Daily Mail. De andere spelers zijn Yuri Zhirkov (CSKA Moskou), Benni McCarthy (Blackburn), Tal Ben Haim (Manchester City), James Beattie (Sheffield United), Jermaine Jenas (Tottenham), Christopher Samba (Blackburn) en Delron Buckley (Borussia Dortmund).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.