Cordier: "Ik heb echt diep gezeten"

WOENSDAG, 7 JANUARI 2009, 09:38 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

Michaël Cordier is het levende bewijs dat in voetbal de zaken snel kunnen veranderen. "Een maand geleden was ik 3e doelman in tweede klasse en nu ben ik 2e doelman bij de grootste club van België, glundert hij.


"Ik ben echt dolgelukkig met deze onverhoopte kans. Fantastisch dat Anderlecht zoveel vertrouwen heeft in mijn kwaliteiten. De tijd die ik bij Brussels verloren heb, wil ik zo snel mogelijk inhalen", zegt Cordier in Gazet van Antwerpen.

"Ik heb echt diep gezeten", vertelt de doelman over zijn periode bij Brussels. "Toen ik ‘s morgens opstond, had ik totaal geen zin om te gaan trainen. Op een bepaald moment heb ik serieus aan stoppen gedacht. Bij Brussels raakte ik van het voetbal gedegouteerd. Hoe hard ik ook werkte, ik speelde toch nooit. Ik werd zomaar aan de kant geschoven. Waarom weet ik niet. Maar ik ben er mentaal sterker uitgekomen."

"De komende maanden ga ik keihard werken. Hopelijk kan ik het bestuur overtuigen om mij definitief over te nemen.Volgend seizoen zou ik graag met Silvio Proto in de kern zitten."anderlecht-online forum