Tickets voor PSV zullen worden terugbetaald

WOENSDAG, 7 JANUARI 2009, 16:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft beslist dat het de tickets die werden aangekocht voor de galawedstrijd tegen PSV Eindhoven gaat terugbetalen. De terugbetaling start op donderdag 8 januari tot en met zaterdag 28 februari.


De terugbetaling kan gebeuren op de dienst ticketing mits voorlegging van het origineel ticket. Er zullen voor de wedstrijd van vrijdag 16 januari tegen Cercle Brugge speciale loketten worden voorzien. Om files te vermijden is het echter wel raadzaam om tijdens de normale openingsuren langs te gaan op de ticketing.

Eventueel kan er ook een terugstorting gebeuren op uw rekening. Hiervoor volstaat het om de tickets samen met uw naam, adres en rekeningnummer naar RSCA TICKETING, Théo Verbeecklaan 2, 1070 BRUSSEL te sturen.

De personen die tickets bestelden via www.ticketingonline.be en dus niet over tickets maar over een voucher beschikken, zullen op vertoon van deze voucher terugbetaald worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.