De Sutter: "Niet van wakker liggen"

WOENSDAG, 7 JANUARI 2009, 23:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de oefenwedstrijd tegen Cartagena verloren met zware 4-0 cijfers. Tom De Sutter relativeert de nederlaag: "Die uitslag is niet belangrijk", zegt De Sutter in een reactie aan Sporza.


"Dit was maar een voorbereidingswedstrijd die diende om ritme op te doen na de winterstop. Die jongens hadden weinig kansen, maar scoorden wel vier keer", doet hij het matchverhaal. "Bij 0-2 wilde ik wegdraaien met de bal en werd ik onderuitgehaald. Jammer genoeg misten we de strafschop, anders had het er anders uitgezien."

De spits tilt dus niet zwaar aan het verlies in zijn eerste match voor paars-wit. "Het is niet leuk om te verliezen van een derdeklasser, maar we gaan er zeker niet wakker van liggen. We zijn zwaar aan het trainen in La Manga. Twee, soms zelfs drie keer per dag is er een training. Misschien zijn sommige spelers wat vermoeid. Donderdag zullen we opnieuw twee keer trainen en vrijdag is er eerst een training en daarna nog een oefenmatch tegen PSV."

De Sutter stelde ook nog de supporters gerust. "Als het er echt om gaat, zul je wel een ander Anderlecht te zien krijgen", klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.