Verzwakte Frutos zaterdag terug in Anderlecht

VRIJDAG, 9 JANUARI 2009, 11:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos zal zaterdag terug in Anderlecht zijn, maar het gaat nog niet goed met de van buikgriep herstellende Argentijn. De spits heeft weer koorts en zou het mentaal moeilijk hebben.


"Hij is het beu om in bed te liggen en vraagt zich af waarom het alweer hem moet overkomen", zegt teammanager José Garcia in Het Nieuwsblad.

Frutos zal nog niet kunnen spelen tegen KVM en Cercle. De weg lijkt dus vrij voor Tom De Sutter. "Frutos heeft nog niet gevraagd naar zijn concurrent, maar hij weet ook wel dat Anderlecht een nieuwe aanvaller heeft", zegt Garcia nog.

Ook Herman Van Holsbeeck beseft dat Frutos niet snel weer fit zal zijn. "Als je zes kilogram verliest, dan heb je even nodig om weer op niveau te komen. Nu we Tom De Sutter in de kern hebben, hoeft Frutos zich niet te haasten om terug te keren. We zijn niet meer afhankelijk van Frutos."

Toch was er ook goed nieuws voor Frutos. "Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om langs te gaan bij zijn therapeut Mendoza", zegt adjunct-manager Gerard Witters in Het Laatste Nieuws. "Mendoza heeft hem verzekerd dat zijn achillespees voor 95 procent in orde is. Over twee weken zal die pees helemaal genezen zijn. Dat is toch goed nieuws voor Frutos."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.