"Vadis wilde terug naar Anderlecht komen"

VRIJDAG, 9 JANUARI 2009, 11:08 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

Vadis verhuist allicht naar Club Brugge, maar de middenvelder wilde eigenlijk graag terugkeren naar Anderlecht. "Vadis was graag teruggekomen", zegt manager Herman Van Holsbeeck in de kranten.


"Ik heb er met de voorzitter over gesproken, maar we hebben beslist om hem niet te nemen", verklaart Van Holsbeeck. "Een jaar geleden wilden wij een zware inspanning doen om Vadis te houden. Maar hij maakte toen een andere keuze door naar Hamburg te vertrekken."

"We hebben toen een opleidingsvergoeding gekregen. Nu kwam het er op neer dat we Hamburg het dubbele moesten betalen van wat we een jaar geleden zelf kregen. Dan stopt het voor ons. Ik hoop dat Vadis een voorbeeld is voor veel jonge spelers", aldus de manager.

"Hij kon veel verdienen bij Hamburg, zijn vriend Kompany was daar, het was een sprookje. Maar de realiteit bleek minder sprookjesachtig. Zopas kregen we ook een fax van die ouders van een jongen van 14, die naar Werder Bremen was vertrokken. Zij zijn niet gelukkig en willen terugkomen. Ze vertrekken met een droom, maar komen met hangende pootjes terug."anderlecht-online forum