Losada: "Bij Anderlecht eist iedereen de bal op"

ZATERDAG, 10 JANUARI 2009, 13:42 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

Hernan Losada kwam deze zomer over van Germinal Beerschot, maar kon bij Anderlecht nog niet zijn oude niveau halen. "Toch ben ik bij Anderlecht een betere voetballer geworden", verrast Losada.


"Ik heb hier moeilijke momenten meegemaakt die ik nog nooit eerder in mijn carrière had meegemaakt", vertelt de Argentijn in Het Nieuwsblad. "Ik zat veel op de bank en dat is niet gemakkelijk. Jullie denken dat ik daar niet kwaad om ben, maar dat is omdat jullie niet samenleven met mij. Thuis kan ik echt kwaad zijn op mezelf, maar ik weet dat ik gewoon hard moet blijven werken. De trainer heeft vertrouwen in mij."

"Ik weet nu al dat ik dit seizoen zal moeten genieten van elke minuut die ik speel en dat ik moet proberen om elke kans te grijpen", vervolgt Losada. "Het is aan mij om me te manifesteren op het veld zodat ik de bal meer toegespeeld krijg. Hier bij Anderlecht eist iedereen de bal op. Bij Germinal Beerschot kwamen de ballen automatisch naar mij. Dat is misschien een deel van het probleem, maar ik ben niet het type speler dat zich schor schreeuwt op een veld. Ik probeer me gewoon vrij te lopen, zodat ik aanspeelbaar ben. Ik hoef mezelf niet te veranderen."anderlecht-online forum