Suarez: "Hoop zoveel mogelijk te spelen"

MAANDAG, 12 JANUARI 2009, 15:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez wil in de terugronde Anderlecht overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik heb nog niet al mijn kwaliteiten kunnen tonen aan het publiek", zegt de Argentijnse spits in Sudpresse.


"Die blessure die ik opliep aan de knie kwam voor mij op het slechtst mogelijke moment. Als je bij een nieuwe club terecht komt, dan wil je maar één ding : spelen en tonen wat je waard bent. Maar dat heb ik niet kunnen doen. Mijn integratie is dus niet makkelijk geweest, maar op dit moment is er geen enkel probleem meer", aldus Suarez. "Alles wat ik nu hoop, is zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en indien mogelijk doelpunten te scoren."

Ook aan het leven in België moest de Argentijn zich aanpassen. "Mijn verloofde en ik hebben ons snel aangepast aan ons nieuw leven. Ik word in april voor het eerst vader en ik ben echt ongeduldig aan het wachten op die gezinsuitbreiding. Met de geboorte zal ook mijn mama een eerste keer naar België komen en het zal me veel plezier doen om haar terug te zien", aldus Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.