Beloften verslaan PSV in oefenduel

DINSDAG, 13 JANUARI 2009, 14:42 - Garrincha

De beloften van Anderlecht hebben gisteren met 0-2 gewonnen van hun leeftijdsgenoten van PSV Eindhoven. Mukendi en Lukaku hadden na zes minuten de eindstand al op het bord gezet. Kagé miste daarna nog een strafschop.

Met Cordier in doel namen de Anderlechtjongeren de partij meteen in handen. Na twee snelle doelpunten kwam PSV beter in de wedstrijd, maar ook na de rust kreeg Anderlecht de meeste en de beste kansen. De Braziliaan Reynaldo speelde een erg sterke match en bij PSV mocht ook Arne Nilis, zoon van ex-Anderlechtspits Luc Nilis, na de rust nog meedoen.