Van Holsbeeck: "Titel is nu een must"

WOENSDAG, 14 JANUARI 2009, 09:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werd dit seizoen door BATE Borisov uit Europa geknikkerd en nu is het ook vroegtijdig uitgeschakeld in de Beker van België. De titel is nu een noodzaak om het seizoen nog enigzins te redden.


"Deze 2-1 nederlaag is een zware opdoffer", zegt Herman Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen. "We hebben een echte cupmatch gezien. KV speelde zoals het gebekt is: met veel inzet en vol overgave. Het probleem situeerde zich bij ons vandaag in de afwerking. Als je al onze kansen optelt, konden wij deze wedstrijd winnen. Vooral na de rust hadden we heel veel balbezit en brachten we veel ballen in de zestien. Dat overwicht hebben we echter niet kunnen omzetten in doelpunt."

"De titel is nu een must voor ons. Er resten ons nog 17 wedstrijden en daarin gaan we er alles aan doen om Standard en Club Brugge achter ons te houden. Ik denk niet dat ons elan van voor nieuwjaar nu gebroken is. Beker en kampioenschap zijn twee volledig onafhankelijke competities", aldus de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.