Philippe Albert scherp voor Anderlecht

DINSDAG, 20 JANUARI 2009, 12:34 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

"Blij dat ik niet in dit Anderlecht speel", verrast Albert. De ex-speler van o.a. Charleroi, KV Mechelen en Anderlecht werd gepolst over de Gouden Schoen die woensdag wordt uitgereikt. Albert had ook zijn mening over Anderlecht.


"In vergelijking met de huidige ploeg van Anderlecht was die van de periode 1992-1995 van een uitzonderlijk hoge kwaliteit", zegt Philippe Albert. "Geen enkele speler van de huidige ploeg zou tussen 1992 en 1995 in de ploeg geraakt zijn." Albert doet er nog een schepje bovenop. "Nee, zelfs Boussoufa zou dat niet gelukt zijn. Die geraakt nog niet tot aan de enkels van Marc Degryse."
"Ik bedek mijn oren als ik Deschacht hoor mekkeren", zegt Albert ook."Hij heeft kritiek op alles en iedereen, maar laat zich op KV Mechelen door een nobody aftroeven. Zelfs Danny Boffin, een aanvallende middenvelder, was op de plaats van Deschacht beter. Als ik Deschacht was, zou ik mijn mond maar houden."
Wie krijgt dan van Albert de Gouden Schoen? "Jovanovic, Mbokani en Defour komen allemaal in aanmerking, maar geef mij maar Axel Witsel."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.