Polak rekent Gillet bij kanshebbers

WOENSDAG, 21 JANUARI 2009, 09:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jan Polak dicht zichzelf geen kansen toe om straks de Gouden Schoen te winnen. Zijn maatje Gillet verdient dit kleinood veel meer vindt hij. "Ik kan één van de beteren zijn, maar Gillet heeft dit seizoen al zeven keer gescoord."


"De Gouden Schoen is niet zo belangrijk voor mij", vertelt Polak in Het Laatste Nieuws. "Ik ben iemand die werkt voor het team. Als de trainer tevreden is over mijn werk, ben ik dat ook. Gillet verdient hem veel meer dan. Hij stond er ook elke wedstrijd, voor mij was hij de beste bij Anderlecht."

Natuurlijk gelooft de Tsjech ook het meest in een triomf van Standard vanavond. "Jovanovic, Mbokani, Witsel: allemaal jongens die de Schoen ook zouden verdienen", aldus Polak. Ook Wesley Sonck zou volgens hem geen onverdiende winnaar zijn. "Hij is ook één van de besten uit de competitie. Maar in tegenstelling tot Standard en Anderlecht heeft Brugge in 2008 geen prijs gepakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.