De Sutter: "De goals zullen wel volgen"

WOENSDAG, 21 JANUARI 2009, 11:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter heeft zijn eerste drie weken bij Anderlecht achter de rug. Scoren lukte de aanvaller nog niet. "De aanpassing is vrij vlot verlopen. Anderlecht heeft een leuke groep", vertelt de spits in HLN.


"Om een goal te maken, moet je toch dat tikkeltje meeval hebben. Als Bram Verbist geen hele goeie partij tegen ons had gekeept, dan was het tegen Cercle wel anders gelopen." Toch twijfelt De Sutter nog niet. "Ik denk dat je als spits niet mag gaan twijfelen. Ik vond dat ik genoeg aanwezig was tegen Cercle. Als ploeg speelden we trouwens een heel sterk eerste uur."

"Ik wil vooral wedstrijden gaan winnen, of ik nu scoor of niet. Die goals zullen uiteindelijk wel komen, maar nu tellen vooral de punten", stelt de aanvaller, die het spijtig vindt dat Frutos geblesseerd is. "Ik moet nu in mijn eerste weken bij Anderlecht meteen het volle gewicht van de aanval dragen. Voor mij is het echt spijtig dat Frutos er niet is", aldus De Sutter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.