"De echte Bernardez zal je binnenkort zien"

DONDERDAG, 22 JANUARI 2009, 17:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Victor Bernardez maakte tegen Cercle Brugge zijn officiële debuut voor Anderlecht. "Ik ben ontgoocheld over de nederlaag, maar op persoonlijk vlak ben ik tevreden", zegt de Hondurees in La Dernière Heure.


"Ik denk dat ik een heel goeie wedstrijd gespeeld heb. Ik voelde me beter en beter worden in de match, ook al mis ik nog wat ritme. Je zal de echte Bernardez maar binnen drie of vier wedstrijden zien", aldus de verdediger.

Bernardez geeft graag vrije trappen. "Ik had ook zin om die tegen Cercle in de eerste helft te trappen, maar ik heb de anciënniteit van Biglia gerespecteerd. Ik heb al veel doelpunten gescoord uit vrije trap in Honduras. Het is nu aan mij om de groep tijdens de trainingen te tonen tot wat ik in staat ben. Nadien zullen ze me ook wel mijn kans geven om een vrijschop te trappen."

Veel tijd krijgt de speler niet om te overtuigen, Anderlecht moet voor maart de optie lichten. "Ik weet het, maar ik blijf kalm. Ik werk elke dag hard, want de trainer heeft me gezegd dat de beslissing niet alleen afhangt van mijn prestaties tijdens de wedstrijden. Mijn dagelijkse houding zal ook beslissend zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.