Interesse in Asare steeds concreter

VRIJDAG, 23 JANUARI 2009, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil in juni een serieuze inspanning doen om linksachter Nana Asare van KV Mechelen in te lijven. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Het krijgt echter concurrentie van een Russische en Nederlandse club.


Na het vertrek van Goor kan Anderlecht nog wel een speler gebruiken op de linkerflank. De goede prestatie van Asare in het bekerduel tegen Anderlecht overtuigde de Brusselaars om volop voor de Ghanees te gaan. Naast linksachter kan hij ook als linkermiddenvelder uit de voeten, wat betekent dat Olivier Deschacht niet persé plaats moet ruimen.

KV Mechelen heeft een prijs van drie miljoen euro op het hoofd van Asare geplakt, maar voor Anderlecht zou hij maar één miljoen moeten kosten. Beide clubs onderhouden immers goede relaties. Mocht het tot een tranfer komen, dan willen de Mechelaars ook een percentage op de transfersom bij een eventuele doorverkoop.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.