"Niet De Sutter, maar heel Anderlecht scoort niet"

ZATERDAG, 24 JANUARI 2009, 23:01 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werd in de beker uitgeschakeld door KV Mechelen en verloor daarna van Cercle Brugge. "Ze verliezen niet door het slechte spel, maar door het missen van kansen", zegt ex-voetballer Piet Den Boer.


"Ik mis rust in het spel van Anderlecht, een aangever op het middenveld", vervolgt Den Boer in Sport/Voetbalmagazine. "Men roept: 'Het scorend vermogen ontbreekt', maar het is niet fair alle druk op de schouders van Tom De Sutter te leggen. Als de diepe spits niet scoort, moeten de mensen rond hem scoren."

"Je hebt toch nog een andere spits en een aantal middenvelders? Oudere spelers moeten een deel van de druk op hun schouders nemen. Het is een probleem van heel Anderlecht dat ze niet scoren, niet van De Sutter alleen. Ook de fitheid van Frutos moet daar toch doorwegen, sportief en op het menselijke vlak. Maar ze blijven wel een volwaardige titelkandidaat", besluit Den Boer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.