Vlcek: "Ik zal alles doen om te blijven"

DINSDAG, 27 JANUARI 2009, 09:44 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Zoals bekend zou Stanislav Vlcek vrijdag tegen Gent in de basis hebben gestaan. De weergoden beslisten er echter anders over. In maart beslist Anderlecht of de Tsjech die nog maar weinig speelt mag blijven.


De wedstrijd in het Ottenstadion viel vrijdag in het water. Tot grote spijt van Vlcek, want hij zou in de plaats van Legear aan de wedstrijd begonnen zijn. Stani toonde onlangs nog zijn goede vorm met vier doelpunten tegen Cercle Brugge bij de beloften.
"Ik ben blij dat ik nog eens heb kunnen spelen", zegt Vlcek in Het Nieuwsblad. "Ik moet wel zeggen dat het niveau natuurlijk anders ligt bij de reserven."

"Sinds mijn blessure ben ik wat uit beeld geraakt, maar ik hoop wel mijn kans te krijgen tegen Kortrijk", blikt de aanvaller vooruit. Er is echter heel wat concurrentie op de rechterflank. "Zowel Legear, Chatelle, Suarez en ikzelf kunnen die stek bekleden", beseft de Tsjech.

Opmerkelijk is dat Vlcek altijd goedgeluimd rondloopt in het Astridpark. "Ik ga niet wenen of gefrustreerd zijn omdat ik op de bank zit. Het zit bovendien in mijn natuur om vriendelijk te zijn."

Binnenkort moet Anderlecht beslissen of het Vlcek wil houden. "Ik zal alles doen om hier te blijven, in maart moet Anderlecht beslissen of ik mag blijven of niet", weet Vlcek. "Tegen Kortrijk hoop ik op mijn kans. Ik heb natuurlijk al gehoord van hun record, het is aan ons om dat te doorbreken!"
gt;
Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.