MacDonald: "Heb fouten gemaakt bij Anderlecht"

DINSDAG, 27 JANUARI 2009, 10:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na omzwervingen door Nederland, Duitsland en Engeland speelt Sherjill MacDonald opnieuw in België, ditmaal bij Roeselare. In Het Nieuwsblad vertelt de spits over zijn periode bij Anderlecht.


MacDonald had bij paars-wit het imago van een moeilijke jongen die zijn talent zomaar vergooide. "Misschien was ik op dat moment wel een moeilijke jongen", geeft MacDonald toe in Het Nieuwsblad. "Ik had toen problemen met het professionalisme. Voetballen was voor mij plezier maken. Lol in de kleedkamer en op het veld lekker dribbelen. Dat kan niet bij een topteam als Anderlecht. Dat besef ik nu."

"Ik heb fouten gemaakt bij Anderlecht. Dat klinkt misschien als excuses, maar dat is het niet. Ik was speels toen. Ik maakte fouten die elke jonge gast maakt, niet alleen in het voetbal maar in het leven. Ik kwam te laat op de training en zo."

De aanvaller doet het momenteel goed bij Roeselare met twee goals en een assist in twee matchen. "Ik ben ouder geworden, rustiger en verstandiger", aldus MacDonald.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.