Bulykin hoopt op meer speelgelegenheid

WOENSDAG, 28 JANUARI 2009, 13:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Dmitri Bulykin heeft bij Anderlecht nog niet veel speelkansen gekregen. "Ik wacht op een echte kans. Vijf of tien minuten om te bewijzen dat je titularis kan zijn, dat is te weinig", zegt de Rus in Sudpresse.


"Ik heb bij Bayer Leverkusen dezelfde situatie gekend, maar daar kreeg ik nog iets meer speelgelegenheid. Toch minstens een halfuur per match."

Met de komst van De Sutter is Bulykin nog maar derde keuze. "Vertrekken zou te makkelijk zijn", zegt de aanvaller. "Ik zal blijven vechten om te bewijzen dat ik een goeie transfer ben, iets wat je op dit moment niet over mij kan zeggen."

"Als ik meer speelkansen zou krijgen, zou ik nog verbeteren. Ik heb het nodig om matchen te kunnen spelen en niet alleen te trainen. De ploeg heeft het moeilijk om te scoren. Ik beweer niet dat ik een mirakeloplossing ben, maar dat ze me ten minste eens een echte kans geven", aldus Bulykin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.