Doorbraak in de maak rond stadiondossier?

WOENSDAG, 28 JANUARI 2009, 13:31 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Na anderhalf jaar vechten tegen windmolens heeft Herman Van Holsbeeck de indruk dat er in de politieke wereld beweging komt in het stadiondossier. Dat zegt de manager in Sport/Voetbalmgazine.


"Ik denk dat we naar een doorbraak gaan in dat dossier", klinkt het. Van Holsbeeck heeft echter nog veel vragen. "Of we gaan verbouwen of echt een nieuw stadion zetten weet ik niet."

In afwachting van het WK 2018 en een eventueel nieuw stadion wil Van Holsbeeck het huidige stadion verbouwen. "Binnen twee of drie jaar zouden deze verbouwingen rond moeten zijn. Dan hebben we de mogelijkheid om achteraan de subtop in Europa aan te sluiten."

Op een definitief besluit is het nog wachten. "Voor december dit jaar moeten de plannen voor de mogelijke WK-stadions binnen zijn. Dus in december weten we hoe het verder moet. De dag dat we een stadion hebben met 40.000 plaatsen, kunnen we ook iets doen voor de minder kapitaalkrachtige mensen", eindigt Van Holsbeeck zijn relaas.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.