"Één miljoen voor Asara? Over mijn lijk!"

DONDERDAG, 29 JANUARI 2009, 12:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De Ghanees Nana Asare wil naar Anderlecht en heeft in de pers aangekondigd dat hij snel een gesprek wil met KV Mechelen. De transfersom van één miljoen euro blijkt echter niet te kloppen.


Via een tussenpersoon liet Anderlecht weten dat het 1 miljoen wil betalen voor Asara, meldt Gazet van Antwerpen. "Om te lachen", zegt KVM-voorzitter Timmermans. "Alleen over mijn lijk vertrekt hij voor 1 miljoen. Er wordt op dit moment trouwens nog niet gesproken over een transfer van Asare, met geen enkele club."

"KV heeft geen zin om Asare rap-rap te verkopen. Als niemand meer wil betalen, speelt Nana volgend seizoen bij ons", voegt Timmermans er nog aan toe.

Asare wil in ieder geval graag naar Anderlecht. "Anderlecht zou de perfecte stap in mijn carrière zijn. Alles hangt nu af van de transfersom", zegt de verdediger. "Wie mij wil hebben, moet ook een akkoord bereiken met KVM. Ik blijf het liefste in België, want ik ken de competitie."

"Eerstdaags ga ik met KVM eens praten over mijn toekomst. Maar ik zal de club nooit onder druk zetten of een vertrek forceren. Ik begrijp ook wel dat KV meer wil dan een som van 1 miljoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.