"Mechelen was slechtste match uit mijn carrière"

DONDERDAG, 29 JANUARI 2009, 15:30 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez ondervindt niet veel last van de koude winter. "Misschien zal je me niet geloven, maar ik verkies de koude boven hete temperaturen", vertelt de Argentijn. "Spelen in de hitte, dat is de hel."


"De koudste temperatuur die ik ooit gekend had voor ik naar hier kwam, was drie graden! Hier heb ik mijn thermometer al zien zakken tot -6. Ik heb gehoord dat het -15 is geweest, maar toen waren wij in La Manga."

Tegen Mechelen liep het niet vlot voor Suarez. "Ik denk dat ik die avond de slechtste match uit mijn carrière heb gespeeld. Niets lukte, ik kreeg de bal niet onder controle", zegt hij in Sudpresse.

Suarez wordt binnenkort ook papa. "Ik hoop dat het vaderschap mij nog volwassener zal maken. Ik denk dat het me kan helpen in mijn ontluiking." In maart verwacht hij zijn mama in België. "Ik mis haar heel erg. Ik heb haar teruggezien tijdens de feesten en in maart komt ze samen met mijn schoonmoeder naar België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.