Reinaldo in thuisland overvallen

VRIJDAG, 30 JANUARI 2009, 07:23 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Braziliaan Reinaldo maakte begin januari een hachelijk avontuur mee in zijn thuisland Brazilië. Toen hij wilde terugkeren naar België werd hij op de luchthaven overvallen door een taxichauffeur.


"Ik was op weg van mijn dorp Arapiraca naar de luchthaven", legt Reinaldo uit in Het Nieuwsblad. "Toen ik bij het busstation aankwam begon een taxichauffeur mij te volgen en riep hij er een vriend bij. Ze pakten mij vast en grepen mijn koffer met kleren en cd's. Ze wilden ook mijn geld en mijn gsm stelen. Uiteindelijk kon ik vluchten, maar ze bleven me achtervolgen."

De speler hield er trouwens een lelijke schouderblessure aan over. De wonde op zijn schouder begon te ontsteken en er ontwikkelde zich een abces dat operatief verwijderd moest worden. "Ik heb twee dagen in het ziekenhuis gelegen en kreeg antibiotica via baxters. Nu begin ik weer een beetje te lopen", aldus Reinaldo.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.