Kums: "Thuis kunnen we iedereen verslaan"

VRIJDAG, 30 JANUARI 2009, 11:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sven Kums neemt het zaterdag met Kortrijk op tegen de club waar hij zijn opleiding kreeg. "Het zal een heel speciale match zijn aangezien ik 12 jaar bij Anderlecht heb gevoetbald", vertelt Kums in Sudpresse.


"Ik heb nog gespeeld met vele spelers uit de ploeg. Maar goed, eens op het veld zal ik al die gevoelens en herinneringen aan de kant zetten."

Kortrijk is thuis intussen al meer dan 30 wedstrijden ongeslagen. "Op eigen veld kunnen we iedereen verslaan", klinkt het zelfverzekerd. "Ik hoop dat we deze positieve spiraal kunnen doortrekken. Kortrijk, dat zijn elf spelers die er altijd voor gaan. De geestestoestand die in de groep leeft, verklaart onze goeie resultaten."

Kums hoopte ooit in de eerste ploeg van Anderlecht te staan. "Minstens één keer voor Anderlecht in het Astridpark spelen, dat was mijn kinderdroom. Het is me niet gelukt, maar dat is het leven. Ik ben me ervan bewust geworden dat er andere interessante clubs zijn, in België en het buitenland."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.