Toestand Verschueren is onder controle

ZATERDAG, 31 JANUARI 2009, 09:30 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De toestand van Michel Verschueren is sinds gisteravond al aanzienlijk verbeterd. "Het is ernstig, maar niet zo dramatisch als het wordt voorgesteld", zei de dokter van het UZ gisteren omstreeks 20 uur.


"Zijn toestand is al veel verbeterd. Toen Michel Verschueren binnenkwam, hoorde hij ons wel, maar kon hij niet spreken. Hij reageerde op onze vragen, maar verbaal kon hij niet reageren. Intussen is ook dat al veel verbeterd. Hij praat weer. De onderzoeken gaan door", aldus de behandelende arts.

Bronnen in de onmiddellijke omgeving van Verschueren spreken over een bloedvergiftiging. In de eindejaarsperiode werd hij al eens geveld door een bloedvergiftiging. Ook toen werd hij in het ziekenhuis opgenomen. Omdat Mister Michel zo snel mogelijk weer aan de slag wilde, is hij nooit echt genezen.

De eerste woorden die Michel Verschueren zei toen hij opnieuw bij bewustzijn was, waren: "Ik wil hier niet blijven. Anders mis ik morgen de wedstrijd Kortrijk-Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.