Beloften verliezen met 1-4 van Kortrijk

ZATERDAG, 31 JANUARI 2009, 09:47 - Sporzafanaat

De beloften hebben gisteren hun wedstrijd tegen Kortrijk verloren met 1-4. Anderlecht, dat zonder A-kern spelers speelde, kon in de eerste helft gelijke tred houden, maar na de rust liep Kortrijk uit.

De West-Vlamingen kwamen het eerst op voorsprong, maar paars-wit reageerde snel en Olivier Mukendi zette de 1-1 op het bord. Dat was ook de ruststand. Na de pauze was Kortrijk heer en meester en liep het uit tot 1-4. Tien minuten voor tijd was Anderlecht nog dicht bij de 2-4 maar Lukaku kopte het leer op de lat.

Doelpunten: 09' Van Laer (0-1), 31' Mukendi (1-1), 58' Cremers (1-2), 63' Cremers (1-3), 70' Cremers (1-4)

Anderlecht: Knipping, Damiani (60' Degreef), Sterckx (79' Ringoot), Godeau, Lodders (46' Dandois Devos), Ciza, Garcia Calvete (65' Yala Lusala), Diandy, Mukendi, Kage, Lukaku

Kortrijk:Olievier, Noreilde, Vervaeke, Claeys, Labeeuw, Naert, Voet (62' Dejaegere), Vermast (85' Deleu), Bouta Bout (82' Voet), Cremers, Van Laer (77' Vergeynst)

Geel: 89' Diandy