Opinie: Geef ons onze club terug

MAANDAG, 16 MEI 2016, 12:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

OPINIES Het is niet zozeer het verlies van de titel die ons zwaar valt maar vooral de manier waarop. Het was eigenlijk de som van een heel seizoen: troosteloos, inspiratieloos voetbal. Geen eergevoel, geen vechtlust. De supporters zijn het beu en hebben één duidelijke boodschap: Geef ons ons Anderlecht terug !!!!

Al gedurende twee à drie jaar zien we onze club langzaamaan verschrompelen tot een hoopje ellende. Maar met ons paars-wit hart blijven we achter onze ploeg staan. We blijven vechten voor onze kleuren. Alleen blijkt dat de laatste tijd steeds meer van één kant te komen. De supporters zijn het beu !! Kotsbeu !!!
Geen zin in ellenlange analyses, enkel een duidelijke boodschap naar het bestuur toe: hoog tijd voor grote kuis. In alle lagen, van boven tot onder. 
Waar is het eergevoel naartoe? Waar zijn de waarden waar onze club voor staat? Is het niet de taak van de trainer om het verlies waardig te dragen ? 

Dit keer ga het niet lukken met een paar gestes naar de supporters toe omdat het bijna tijd is om hun abonnement te verlengen. Als echte supporter doe je dat sowieso. Deze keer laten we ons niet zo gemakkelijk afschepen. Geef ons onze club terug, geef ons onze trots terug !!!! 

We Want Our Anderlecht Back !!! 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.