België verliest opnieuw van Bosnië

WOENSDAG, 1 APRIL 2009, 23:11 - Sporzafanaat

De Rode Duivels hebben de 2-4 blamage van vorige zaterdag niet kunnen rechtzetten in Zenica. Door slecht verdedigen stond het al na 17 minuten 2-0. Zo lijkt België voor een 2de keer op rij een WK te missen.

René Vanderyecken kon in Bosnië terug rekenen op Vicent Kompany, maar ook met hem in de ploeg gaf de verdediging te veel ruimte weg. Dzeko scoorde kort na elkaar twee keer. De Duivels staken pas in de 36ste minuut de neus aan het venster via een schot van Dembele.

In de tweede helft werd het spel evenwichtiger, maar de Belgen konden Bosnië het nooit echt moeilijk maken. Toen Axel Witsel nog rood kreeg was het helemaal afgelopen. Swerts kon in de 89ste minuut wel nog de eer redden.