Chatelle: "Balans eind dit seizoen opmaken"

VRIJDAG, 3 APRIL 2009, 12:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Chatelle heeft de voorbije tien dagen hard gewerkt op training en hoopt op meer speelgelegenheid de volgende matchen. "Ik voel me echt goed", aldus de Brusselaar in La Dernière Heure.


"Tegen Germinal Beerschot viel ik goed in en ik heb ook een wedstrijd met de beloften en de vriendschappelijke match tegen Willem II in de benen. Dat is heel goed voor mijn ritme."

Legear is nog niet fit, dus misschien start Chatelle zondag tegen Lokeren in de basis. "Ik heb de gewoonte genomen me niet te veel vragen te stellen. Ik ben in het verleden al verschillende keren verrast geweest, zowel in de positieve als negatieve zin. Als ik niet start, zal ik ontgoocheld zijn. Maar het belangrijkste zal zijn om over die teleurstelling te geraken, zoals ik het altijd al heb gedaan."

Is een vertrek uit het Astridpark een optie? "Ik ben niet het type dat de handdoek in de ring gooit", aldus Chatelle. "Op het einde van het seizoen zullen we de balans opmaken. De zaken moeten duidelijk zijn en er moet gesproken worden zodat ik weet waar ze met mij naartoe willen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.