Bijeenkomst van oud-spelers in Anderlecht

VRIJDAG, 3 APRIL 2009, 16:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren stond in het Astridpark de jaarlijkse bijeenkomst van oud-spelers van Sporting Anderlecht op het programma. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Amicale, de vriendenkring van paars-wit.


Ook dit jaar waren er weer heel wat oud-spelers van Sporting aanwezig. Robbie Rensenbrink, Juan Lozano, Erwin Vandenbergh, Hendrik Andersen, Paul Van Himst en vele anderen tekenden present.

Voorzitter Roger Vanden Stock blikte tijdens zijn speech terug op het huidig seizoen 2008-2009. "Het was geen schitterend jaar. We misten Europees voetbal en werden vroeg uitgeschakeld in de Beker van België", aldus de voorzitter. "Maar de titel ligt binnen ons bereik en die 30ste landstitel kan alles goedmaken", weet hij. "30 titels, dat zou enorm veel voorstellen. En al die titels zijn er gekomen dankzij jullie hier allemaal aanwezig. Zonder jullie waren we niet de nummer 1 van België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.