Birmingham aast op Biglia

DONDERDAG, 9 APRIL 2009, 10:03 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Birmingham City, de voetbalclub uit het Coca-Cola Championship (Engelse 2de klasse) heeft zijn zinnen gezet op Lucas Biglia. Birmingham kan immers promoveren naar de Premier League. En zoekt dus versterking voor volgend seizoen.


De Blues staan op een tweede plaats die recht geeft op promotie naar de Premier League. Ze zien Biglia als de ideale oplossing voor het tekort aan centrale middenvelders.

Het is geweten dat de beloftevolle Argentijn liever vertrekt, vooral als Anderlecht Champions League misloopt, dan blijft. Birmingham is echter de zoveelste club in het rijtje. Eerder waren er geruchten over een overgang van El Principito naar Fenerbaçhe en andere Turkse clubs. Ook vanuit Spanje was er interesse voor de Argentijn.

Lucas Biglia zelf beschikt alvast over een Europees paspoort (Italiaans) , wat een mogelijk vertrek naar een grotere competitie alleen maar in de hand werkt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.