Selectie: Westerlo - Anderlecht

VRIJDAG, 17 APRIL 2009, 18:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trekt zondag naar het Kuipke voor de wedstrijd tegen Westerlo. Trainer Ariël Jacobs maakte een 20-koppige kern bekend. Matias Suarez (contusie kuit) zit in de selectie, maar is nog onzeker.


Jonathan Legear trainde vandaag opnieuw mee met de groep en maakt deel uit van de selectie. Nemanja Rnic zal er niet bij zijn want hij is geschorst.

"Deze match wordt moeilijker dan die tegen Club Brugge afgelopen weekend", aldus Jacobs op de persconferentie. "Het zijn twee verschillende types van ploegen en je zit ook met het gegeven dat je Brugge in het eigen stadion mocht ontvangen en dat je nu op Westerlo speelt."

"Westerlo is een ploeg die tegen ons wel eens voor weerstand zou kunnen zorgen", beseft de coach. "Anderlecht heeft het daar altijd moeilijk en ze zullen wel iets willen rechtzetten na de nederlaag afgelopen week in en tegen Gent. Ze zullen die punten willen recupereren."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Sare, Schollen, Suarez (?), Van Damme, Vlcek en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.