Van Holsbeeck blij met mentaliteit spelers

ZONDAG, 19 APRIL 2009, 23:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck prees na de belangrijke zege op Westerlo de mentaliteit van de spelers. "We zien bij de spelers de wil om kampioen te worden", aldus een tevreden Van Holsbeeck.


"Er heerst een grote mentaliteit op het veld. Als iemand een foutje maakt, springt een andere speler in de bres om dat op te lossen. Dat is een instelling die we wekelijks terugzien op het veld en daar kunnen we alleen maar gelukkig om zijn."

"De zes op zes tegen Westerlo en Club Brugge is zeer belangrijk, maar als we de titel willen halen, moeten we nog vier wedstrijden op hetzelfde niveau blijven voetballen", blijft de manager nuchter.

Tom De Sutter bewees met zijn kopbaldoelpunt eens te meer zijn waarde voor paars-wit. "Het stemt mij zeer tevreden dat de wintertransfers renderen. Tom heeft een enorm potentieel. Aan hem zal Anderlecht nog heel veel plezier beleven", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.