Vanden Stock: "Liever geen testduels"

MAANDAG, 20 APRIL 2009, 09:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock glunderde na de wedstrijd en ging samen met philippe collin de spelers in de kleedkamer feliciteren met hun prestatie. Doch was de voorzitter niet helemaal tevreden.


"we hebben het ons nog te moeilijk gemaakt", aldus Vanden Stock in Het Nieuwsblad. "0-1 is een flauwe uitslag als je de wedstrijd bekijkt. We hebben te veel kansen gemist. Dat kan ons nog zuur opbreken. Maar goed, we hebben de drie punten na een wedstrijd die door iedereen werd omschreven als de moeilijkste die we nog voor de boeg hadden."

Anderlecht en Standard wijken voorlopig niet van elkaar al oogt het programma van paars-wit wel minder zwaar. "Onze kalender oogt inderdaad gemakkelijker. Maar het is natuurlijk niet zo dat Standard zijn resterende vier duels niet kan winnen. Ons programma is eenvoudiger maar daar mogen we ons niet blind op staren. Ik hoop alvast dat we testwedstrijden kunnen vermijden en gewoon kampioen worden. Alhoewel ik al eurotekens in de ogen van onze penningmeester zag als de twee testduels ter sprake kwamen", aldus Vanden Stock.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.