Van Holsbeeck heeft geen zin in testmatchen

DINSDAG, 21 APRIL 2009, 07:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met nog vier speeldagen te gaan komen testmatchen tussen Anderlecht en Standard steeds dichterbij. Als het zover komt dan zijn de vermoedelijke data donderdag 21 en dinsdag 26 mei (heen en terug).


Bij Anderlecht heeft niemand daar echter zin in. "Testmatchen? Ik denk dat niemand daar voor is", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Het seizoen duurt al lang genoeg. Als één ploeg eerder kampioen kan worden, zal dat voor alle partijen beter zijn. Testwedstrijden zijn nooit plezant."

In Luik klinkt het gematigder: "Als we testmatchen spelen, is het omdat we allebei even sterk zijn. Een favoriet is er dus niet', zegt kapitein Steven Defour. "Voor- en nadelen zijn voor allebei hetzelfde. Wij hebben dit seizoen het voordeel dat we meer grote matchen op Europees niveau hebben gespeeld, maar het nadeel dat we daardoor misschien wat meer vermoeid zijn. Al telt dat eigenlijk niet in testmatchen. In zulke wedstrijden is niemand moe. Je speelt op adrenaline."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.