Vandenhaute: "Instap momenteel niet aan de orde"

DINSDAG, 21 APRIL 2009, 19:45 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

In een persbericht heeft Woestijnvis-topman Wouter Vandenhaute meer uitleg gegeven over het artikel dat in Het Laatste Nieuws verscheen. Er zijn wel gesprekken geweest, maar een instap is nu niet aan de orde.


"Het klopt dat er verkennende gesprekken zijn geweest waarin gepolst is naar mijn mogelijke interesse om in RSC Anderlecht te stappen", bevestigde Vandenhaute. "Ze zijn op dit ogenblik vrijblijvend, al is het maar dat er aan de kant van Anderlecht eerst nog een aantal fiscale en juridische obstakels moeten worden opgeruimd. Een instap is op dit ogenblik dus niet aan de orde. Zelf ben ik gezien mijn drukke activiteiten niet actief op zoek naar een positie in het voetbal."

"Eén mogelijk obstakel bij een eventuele instap in RSC Anderlecht wil ik bij deze alvast uit de weg ruimen: mijn relatie met Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck is in tegenstelling tot wat Het Laatste Nieuws beweert uitstekend", aldus Vandenhaute. "Meer nog, hij is bij de club mijn eerste aanspreekpunt. Dat kan u altijd makkelijk bij Herman Van Holsbeeck navragen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.