Proto: "Onder druk ben ik op mijn best"

DONDERDAG, 23 APRIL 2009, 10:35 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto voelt zich goed bij Germinal Beerschot, maar hij mist wel de grote affiches zoals bij Anderlecht. "Ik voel me echt sterk. Ik heb mijn kwaliteiten teruggevonden in doel", vertelt Proto.


"Er ontbreekt maar één iets om mijn beste niveau terug te vinden: grote matchen zoals topaffiches in de Belgische competitie of Europese matchen. Ik ben altijd het best onder druk", zegt hij in La Dernière Heure.

Proto was ontgoocheld toen paars-wit hem in januari niet terughaalde na de blessure van Zitka. "De ontgoocheling heeft plaatsgemaakt voor begrip", aldus de doelman. "Uiteindelijk is het logisch dat Anderlecht niet zal betalen voor een speler die al van hen is."

"In ieder geval, volgend seizoen ben ik er terug. Mijn doel zal zijn om opnieuw nummer 1 te worden en daarna opnieuw titularis te worden bij de Rode Duivels. Ik weet dat de club me geen garanties kan geven. Dat is niet erg: het enige wat ik vraag is dat we allemaal op dezelfde voet beginnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.