"Zal Frutos nog terugkeren op niveau?"

VRIJDAG, 24 APRIL 2009, 12:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview met Sudpresse praat manager Herman Van Holsbeeck over de komende transferperiode, over Nicolas Frutos en over de titelstrijd. "De eerste die punten laat liggen, zal de titel verliezen."


"We zijn in volle progressie, zelfs wat het spelniveau betreft en ik voel dat de kern zeker is van zijn kwaliteiten. Ik ben optimistisch." De kampioen mag volgend seizoen mogelijk meteen aantreden in de CL. "Het zou vooral de kans zijn om serieuze zaken met een volledige kern te starten. Want kwalificatiewedstrijden in juli en augustus houden altijd een risico in."

De kans is groot dat na dit seizoen enkele sterkhouders vertrekken. "Waarschijnlijk zullen spelers vertrekken, maar er zijn er ook andere waarmee we ons aan tafel gaan zetten om hun contract te verlengen. Ik denk dat onze spelers ook weten welke zekerheid ze hebben door in een club als de onze te spelen. Hier zijn ze altijd zeker dat ze voor de titel spelen en Europees ook kunnen schitteren ... dat is niet overal het geval", weet Van Holsbeeck.

Over Nicolas Frutos tenslotte wordt nog maar heel weinig gesproken. "Dat is de verdienste van De Sutter", aldus de manager. "We appreciëren Frutos heel erg bij de club, maar ik maak me geen illusies. Hij zal zin hebben om opnieuw op het veld te staan, maar zal hij na een jaar afwezigheid en zoveel blessuren nog in staat zijn om terug te keren op zijn niveau?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.