Selectie: Anderlecht - FC Dender

VRIJDAG, 24 APRIL 2009, 19:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft een 19-koppige kern bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen Dender van zaterdag. De coach kan geen beroep doen op Jonathan Legear en Nemanja Rnic want beiden zijn geschorst.


"We weten waar we voor staan en we weten dat we 12 op 12 moeten halen", aldus Jacobs op de persconferentie. Tegen Brugge en Westerlo kreeg Anderlecht een resem kansen, maar kon het telkens slechts éénmaal scoren. "Je mag nog dag en nacht trainen op afwerking, maar het is iets wat je niet altijd in de hand hebt en afhangt van details."

Aan eventuele testwedstrijden tegen Standard wil Jacobs nog niet denken. "Momenteel spelen die nog altijd geen rol, er zijn nog vier speeldagen te gaan. Als het toch zover zou komen, dan is er dan nog meer dan tijd en ruimte genoeg om erover te praten."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Losada, Polak, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Vlcek, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.