Voorstelling: Ognjen Vranjes

VRIJDAG, 20 JULI 2018, 08:00 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ognjen Vranjes.

Naam: Ognjen Vranjes
Positie:  Centrale verdediger
​Leeftijd: 28
Nationaliteit: Bosniër
Vorige club: AEK Athene
 
Vranjes speelde in zijn carrière al voor heel wat clubs. Hij brak door bij Banja Luka in zijn vaderland en speelde nadien achtereenvolgens voor Rode Ster Belgrado, Napredak, Sheriff Tiraspol, Krasnodar, Alania, Elazigspor, Gaziantespor, Sporting Gijon, Tom Tomsk en AEK Athene.
 
Bovendien slaagde Vranjes er lang niet bij al deze clubs in om een basisplek af te dwingen. Op basis van de clubs en cijfers zou je niet warm lopen van de Bosniër.
 
Waarom legde Anderlecht dan meer dan drie miljoen euro op tafel voor de verdediger die bijna einde contract was? Vranjes was vorig jaar misschien wel de beste verdediger in de Griekse competitie. Vorige zomer stond hij op de radar van Crystal Palace.
 
Vranjes is niet traag en sterk in de duels. Bij paars-wit moet hij als rechtsvoetige verdediger de concurrentie aangaan met Josué Sa en jonkies Sebastiaan Bornauw en Abdoul Karim Dante.
 
Hopelijk vindt de Bosniër stabiliteit bij Anderlecht nadat hij de afgelopen negen jaar elf clubs versleet.
 
Jullie kunnen nog steeds jullie mening laten horen over de eerste lading nieuwkomers via onze webpoll

Wat verwachten jullie van Vranjes? Reageren kan onder dit artikel. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.