Reacties na Anderlecht - TNS

WOENSDAG, 4 AUGUSTUS 2010, 20:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Jacobs bijna zijn hele basisploeg rust gunde, won Anderlecht gisteren makkelijk van The New Saints. Bij de spelers heerste dan ook algemene tevredenheid. "We spelen nu zeker tot eind december Europees", juicht Silvio Proto.


"We namen de match meteen in handen en klommen ook vlug op voorsprong", vertelde Proto na de match. "Dat gaf ons vertrouwen en de tegenstander liet ons steeds meer ruimte."

Proto was één van de weinige basisspelers die aan de wedstrijd begon, iets wat niet voorzien was. Normaal gezien kreeg Schollen zijn kans. "Maar Davy heeft zich tijdens de opwarming geblesseerd. Ik vind trouwens niet dat de coach een risico nam door zoveel nieuwe spelers op te stellen. Bij Anderlecht moet iedere speler de nodige kwaliteiten hebben om in de basis te staan."

Kljestan: "Klaar voor volgend uitdaging"

Door de blessures van Biglia en Kouyate stond Sacha Kljestan opnieuw in de basis. Hij bedankte met de assist voor het openingsdoelpunt. "Mijn prestatie in deze match voelt goed aan. Het samenspel met Lukas Marecek en Matias Suarez was niet nieuw voor mij, want ook in de voorbereiding speelden we enkele keren in die samenstelling."

"We plaatsen ons voor de laatste voorronde en staan nu voor een nieuwe uitdaging. Vrijdag is de loting en dan zien we wel welke tegenstander uit de bus komt."

Juhasz: "Uitdaging met deze opstelling was groot"

Roland Juhasz was de enige van het vaste verdedigingskwartet die tegen TNS aan de match begon. "Maar ik noem dit geen experimentele opstelling. Het was voor mij ook niet speciaal om met Rnic, Bernadez en Lecjaks samen te spelen. Ikzelf speelde op mijn gewone positie en dat geeft altijd vertrouwen."

"De uitdaging was groot om met deze opstelling een goed resultaat en dito prestatie neer te zetten. De spelers die tegen The New Saints op het veld stonden, hebben evenveel kwaliteiten als zij die er nu niet bij waren."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.