Shikabala zal wellicht nooit komen

WOENSDAG, 11 AUGUSTUS 2010, 09:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens verschillende kranten kan Anderlecht de 24-jarige Shikabala definitief vergeten. Na een stemming binnen het bestuur van Zamalek legde de club het paars-witte bod van twee miljoen naast zich neer.


"Wij hadden Zamalek tot dinsdag gegeven om tot een akkoord te komen", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "Ze hebben ons nieuwe bod geweigerd. Maar voor ons is de speeltijd voorbij. Nu moet het maar via juridische weg. Maar die procedure kan van 7 dagen tot 3 maanden duren. Op dit ogenblik heb je alleen maar verliezers in deze zaak."

Anderlecht naar FIFA?

Volgens Het Nieuwsblad is het lang nog niet zeker dat Anderlecht naar de FIFA of het TAS zal trekken voor Shikabala. De Corelio-krant acht dit weinig waarschijnlijk. De weinig professionele houding van de speler lijkt de sfeer voorgoed te hebben bedorven, redeneert men.

Wil Shikabala nog komen?

Shikabala verbrak begin juni zijn contract bij Zamalek en had al een persoonlijk akkoord met Anderlecht, maar de Egyptenaar zou nu op zijn stappen terugkomen. Volgens Het Nieuwsblad is hij gezwicht voor druk van de supporters en het bestuur van Zamalek en wil hij ingaan op een verbeterd contractvoorstel. Bovendien zou ex-Gent-speler Mido hem in een tv-interview afgeraden hebben naar België te gaan.



anderlecht-online forum